Ομορφιά

Το ενθαρρυντικό μήνυμα της Ιωάννας Τούνη για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η γνωστή influencer εξήγησε πως αν και πέρασε παιδαγωγικό δεν ασχολείται με αυτό καθώς οι εξετάσεις δεν καθορίζουν την ζωή.

«Καλό μήνα. Μπήκε επίσημα το καλοκαίρι. Έχουν ξεκινήσει και οι Πανελλήνιες. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδάκια. Σας θέλω δυνατούς, δεν θέλω να αγχώνεστε καθόλου. Δεν κρίνεται η ζωή σας από τις Πανελλήνιες» είπε αρχικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Στη συνέχεια η Ιωάννα Τούνη πήρε τον λόγο και συμπλήρωσε: «Εγώ παιδαγωγικό τελείωσα, κάνω άλλα χίλια δύο πράγματα».

«Αγάπη εγώ θεωρώ πάντως με το ηλεκτρολογιλίκι πρέπει να ασχοληθείς είναι καλή μπίζνα» παρότρυνε η Ιωάννα Τούνη στον αγαπημένο της, ο οποίος έχει σπουδάσει ηλεκτρολογία στην Αθήνα

«Πέρα από την πλάκα οι Πανελλήνιες δεν καθορίζουν απολύτως τίποτα στη ζωή σου. Εγώ για παράδειγμα πέρασα και τελείωσα παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης και δεν ασχολήθηκα ποτέ. Είναι σημαντικό να πετυχαίνουμε στόχους και εύχομαι ολόψυχα να περάσετε εκεί που θέλετε και να είναι όλα όπως τα έχετε φανταστεί. Ωστόσο, αν δεν είστε σίγουροι, ή οι γονείς σας έχουν παρέμβει στην επιλογή σχολών, θα σας πω το εξής. Αν δεν κάνεις αυτό που αγαπάς, δεν θα είσαι ποτέ ευτυχισμένος, ούτε πετυχημένος. Βάλτε τα δυνατά σας χωρίς άγχος σε αυτές τις εξετάσεις. Έχετε όλη τη θετική μου ενέργεια και αγάπη», δήλωσε η ίδια.

Δείτε όσα είπε η Ιωάννα Τούνη.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button