Οικονομία

Από 7 έως 10 Οκτωβρίου το διεθνές ραντεβού του yachting


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2022, 14:54

Με υψηλές προσδοκίες συνεχίζονται οι προετοιμασίες του Olympic Yacht Show 2022, που θα ανοίξει για δεύτερη χρονιά τις πύλες του από τις 7 ως τις 10 Οκτωβρίου, στην Olympic Marine, στο Λαύριο.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση φιλοδοξεί να αποτελέσει εκ νέου ένα αποδοτικό και γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση. Στη διεθνή έκθεση θα συμμετάσχουν οι μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, αλλά και στελέχη από ναυπηγεία του εξωτερικού. Μάλιστα, φέτος ενδιαφέρθηκαν για το event κορυφαίοι ξένοι οίκοι, κάτι που κατατάσσει το Olympic Yacht Show στις μεγαλύτερες ανάλογες ευρωπαϊκές εκθέσεις, πάντα σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Το Olympic Yacht Show διοργανώνεται από την ONDECKEVENTS, ενώ φιλοδοξία είναι, το 2ο Olympic Yacht Show να καταστεί θεσμός στα ναυτικά δρώμενα.

Το 2ο Olympic Yacht Show που θα λάβει χώρα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο, 7-10 Οκτωβρίου, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, της Ένωσης Μαρινών Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button