Αθλητικά

Ολυμπιακός: Να μεγαλώσει το νικηφόρο σερί με «διπλό» και να «μαζέψει» κι άλλο τη διαφορά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Άρη (19:30, Newsit.gr, Novasports Prime) και στοχεύει στη νίκη που θα τον κρατήσει κοντά στις πρώτες θέσεις και στο… κόλπο του τίτλου στη Super League, σε μια αγωνιστική (7η) που ξεχωρίζει το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός.

Δυνατό” ματς στο “Βικελίδης” για την 7η αγωνιστική στη Super League. Ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να διευρύνει το νικηφόρο σερί του παίζοντας κόντρα στον Άρη που ευελπιστεί να σταματήσει το δικό του αρνητικό.

Έπειτα από την τεράστια πρόκρισή του στην Πόλη επί της Φενέρμπαχτσέ και το 2-1 επί του ΠΑΟΚ στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται ακόμα στο… κόλπο του τίτλου στη Super League, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο (“χρωστάει” το ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ).

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 66 βαθμούς, στο -1 από τον ΠΑΟΚ, στο -5 από το δεύτερο Παναθηναϊκό και στο -6 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Βέβαια, στο μυαλό των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ υπάρχει ο πρώτος ημιτελικός του Conference League με αντίπαλο την Άστον Βίλα (2/5, 22:00 – “Βίλα Παρκ”), ωστόσο υπάρχει… καιρός ως τότε.

Οι Θεσσαλονικείς, από την άλλη, αν και το πάλεψαν ως το τέλος, ηττήθηκαν με 2-1 από την ΑΕΚ κι αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική ήττα στα πλέι οφ. Δεδομένα, ο Άκης Μάντζιος δε θα θέλει να φτάσει η ομάδα του με τέτοια ψυχολογία ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (κόντρα στον Παναθηναϊκό, πιθανότατα στις 18/5).

Ο Ολυμπιακός τα έχει πάει πολύ καλά στα ματς ενάντια στον Άρη αυτή τη σεζόν, καθώς μετρά 3/3 στα ματς που έδωσε κόντρα στους “κίτρινους” για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και τα πλέι οφ.

Στα αγωνιστικά, ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει στην αποστολή τους Ρέτσο, Όρτα, Αλεξανδρόπουλο και Ρίτσαρντς, με τους Κάρμο, Ροντινέι και Φορτούνη να επιστρέφουν. Από την άλλη, ο Μάντζιος πορεύεται δίχως τους Φεράρι, Ανσαριφάρντ, Βερστράτε και Βέλεθ, ωστόσο έχει ξανά διαθέσιμους τους Κουέστα, Σουλεϊμάνοφ και Φαμπιάνο.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Ροζ, Μπράμπετς, Μοντόγια, Νταρίντα, Ζουλ, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρθία, Φετφατζίδης, Μορόν

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτουνης, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

Διαιτητής: Ομπρένοβιτς

Βοηθοί: Πραπρότνικ, Κόρντεζ

4ος: Τσακαλίδης

VAR: Ματέι, Κόλλιας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button