Αθλητικά

Ο Βόλος καταγγέλλει: «Ο Θοδωρής Καρυπίδης τηλεφώνησε στον Φακούντο Μπερτόγλιο – Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη»

Ο Βόλος ΝΠΣ εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλλει ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρος Καρυπίδης, πήρε τηλέφωνο τον Φακούντο Μπερτόγλιο, τονίζοντας πως “η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο”!

«Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Βόλος στην ανακοίνωσή του, αναφερόμενος στην επικοινωνία που φέρεται να είχε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης με τον πρώην ποδοσφαιριστή των “κίτρινων” και νυν του Βόλου, Φακούντο Μπερτόγλιο.

Η ανακοίνωση:

«Γνωρίζουμε τι συμβαίνει στο Επαγγελματικό ποδόσφαιρο και ιδιαίτερα την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά δεν πιστεύαμε ποτέ ότι αυτοί οι τύποι θα είναι εκτός από όλα τα άλλα και θρασύδειλοι. Σήμερα το μεσημέρι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του ιδιοκτήτη του Αρη, Θοδωρή Καρυπίδη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Φακούντο Μπερτόγλιο.

Το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους. Όχι μόνο σε εμάς αλλά και σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα. Εμείς πάντως έχουμε λάβει τα μέτρα μας, έχοντας ενημερώσει τόσο τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ όσο και τις αρμόδιες Αρχές.

Η Δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο. Απλά για μία ακόμη φορά αποδείξατε το πόσο σιχαμένοι είστε. Σε όλους εσάς, πάντως, που το τελευταίο διάστημα δείχνετε ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα της ομάδα μας και την πορεία της στα πλέι άουτ, θα σας πούμε το εξής:

Υπάρχει και Θεός.

Ολοι σας και μόνοι μας…

Τhis is Voloς

Υ.Γ.: Πολλά συγχαρητήρια και μπράβο στον ποδοσφαιριστή μας Φακούντο Μπερτόγλιο, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση της ομάδας μας για το τηλεφώνημα που έλαβε».

To άρθρο Ο Βόλος καταγγέλλει: «Ο Θοδωρής Καρυπίδης τηλεφώνησε στον Φακούντο Μπερτόγλιο – Το λόγο πλέον έχει η δικαιοσύνη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button