lifestyle

Ζαφείρης Μελάς: «Ο Γονίδης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε, viral γίναμε»

Τους πάντες είχε ξαφνιάσει πριν από λίγες ημέρες ο Σταμάτης Γονίδης για το αυθόρμητο φιλί στο στόμα που έδωσε στο Ζαφείρη Μελά.

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε σε βίντεο και έκανε το γύρο του διαδικτύου με τον Ζαφείρη Μελά να σχολιάζει μιλώντας στον ΑΝΤ1 την κίνηση του Σταμάτη Γονίδη.

«Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Ήταν ένα αυθόρμητο φιλί, που δεν νομίζω ο κόσμος να το παρεξηγήσει. Τηλεφωνηθήκαμε χθες και του είπα: «Τι έγινε ρε συ Σταμάτη; Viral γίναμε!». Ήταν πάρα πολύ καλό, βέβαια ξαφνιάστηκα κάποια στιγμή γιατί δεν περίμενα να με φιλήσει στο στόμα», είπε στην αρχή ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο τραγουδιστής στη συνέχεια πρόσθεσε… «Εγώ πίστευα ότι θα με φιλήσει στο μάγουλο, όλα καλά. Εκτός του ότι ξαφνιάστηκα, μετά που το σκεφτόμουνα έλεγα εντάξει είμαστε πολύ φίλοι κι αγαπιόμαστε πάρα πολύ.

Ο Σταμάτης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Στο μαγαζί που δουλεύαμε τραγούδαγα μία μέρα και βγήκε από το καμαρίνι με τις παντόφλες και ήρθε από πίσω μου και με φίλησε πάλι», συμπλήρωσε ο Ζαφείρης Μελάς.

«Σταμάτη μην το ξανακάνεις άλλη φορά, βλέπεις τι γίνεται, καταλαβαίνεις τι γίνεται. Όλα καλά Σταμάτη μου σ’ αγαπώ πολύ και το ξέρεις!», κατέληξε.

To άρθρο Ζαφείρης Μελάς: «Ο Γονίδης δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε, viral γίναμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button