lifestyle

Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, εκεί χορέψαμε και κλάψαμε»

Την σχέση πατέρα – κόρης, ανέλυσε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας για την Κόνι Μεταξά αποκαλύπτοντας ότι την γνώρισε εν μέσω της καραντίνας.

Ο Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε σήμερα Τρίτη (07.05.2024) καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και μίλησε για την κόρη του Κόνι Μεταξά, την σχέση τους και το πως κατάφεραν να έρθουν κοντά μετά από χρόνια, που η ίδια μεγάλωνε με την μητέρα της.

«Η κόρη μου και ο γαμπρός μου ήρθαν και μείναμε μαζί στο σπίτι. Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί άρχισα να ζω το παιδί μου με τις συνήθειες του γιατί μεγάλωσε με τη μαμά του, εγώ όλο έλειπα. Η σχέση μας το Σαββατοκύριακο ήταν που πετούσε την τσάντα της και πήγαινε στους φίλους της», είπε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο γνωστός τραγουδιστής πρόσθεσε: «Εκεί γνώρισα το παιδί μου, εκεί τσακωθήκαμε, εκεί χορέψαμε μαζί, εκεί κλάψαμε, μου θύμωσε και τα ξαναβρήκαμε».

«Δίνω τα πάντα για αυτό το παιδί, σαν να χρώσταγα στον εαυτό μου να δώσω πράγματα που δεν μπορούσα να δώσω γιατί έλειπα συνέχεια», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής για την κόρη του.

«Μου είπε “Μπαμπά θέλω να δουλέψω μαζί σου”, επειδή είναι επαγγελματίας τα κάνει όλα μόνη της. Ράβει τα κοστούμια της, διαφημίζει στην Αμερική τα προϊόντα της. Είναι Πανταζάκι», είπε ο τραγουδιστής για την συνεργασία που έχει με την Κόνι Μεταξά.

To άρθρο Λευτέρης Πανταζής για Κόνι Μεταξά: «Γνώρισα το παιδί μου στην καραντίνα, εκεί χορέψαμε και κλάψαμε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button