Αθλητικά

Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θέλει να προκριθούν οι Ισραηλινοί

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης φόρεσε τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και του Παναθηναϊκού και δεν θα μπορούσε να μη σχολιάσει τη σειρά μεταξύ των δύο ομάδων στα πλέι οφ της Euroleague.

Μιλώντας στο one.co.il του Ισραήλ, ο παλαίμαχος σέντερ, Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έκρυψε πως θα ήθελε-λόγω πολέμου-να περάσει στο Final Four της Euroleague η Μακάμπι, αλλά πρόσθεσε πως αντικειμενικά θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης μίλησε:

-τα match up που θα κρίνουν τη σειρά: «Η Μακάμπι έχει τον Μπόλντγουιν, τον Μπράουν και τον Μπλατ στην περιφέρεια, αλλά έχουν δύσκολο έργο να σταματήσουν τον Σλούκα, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον εμπιστεύεται πολύ η ομάδα του. Επίσης ο Μήτογλου και ο Χουάντσο παίζουν πολύ καλά στο ‘4’. Και φυσικά υπάρχει ο Ναν που είναι ένας φοβερός σκόρερ. Η Μακάμπι θα πρέπει να δώσει το 100% και στα πέντε ματς».

-τη μονομαχία Ναν-Μπόλντγουιν και τη διαμάχη τους στα social media: «Είναι και οι δύο μεγάλοι σκόρερ. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσω. Εγώ όταν έπαιζα δεν πολυμιλούσα πριν τους αγώνες».

-το γεγονός ότι η Μακάμπι δεν έχει έδρα: «Είναι λυπηρό, γιατί η Μακάμπι χρειάζεται τον κόσμο της».

-την πρόβλεψή του για τη σειρά: «Αν μιλήσω αντικειμενικά και όπως το σκέφτομαι, ο Παναθηναϊκός θα προκριθεί γιατί έχει την έδρα, αλλά αυτό που πραγματικά θέλω είναι να κερδίσει ένα ματς στο ΟΑΚΑ και να πάρει τη σειρά (γέλια). Θα είναι σημαντικό για τους φιλάθλους με τα όσα έγιναν φέτος με τον πόλεμο να πάνε στο Final 4».

-την καριέρα του Σπανούλη ως προπονητή: «Είναι εξαιρετική. Είναι και προπονητής στην Εθνική ομάδα, κάτι που μας ενθουσιάζει όλους. Όλοι θέλουν να βοηθήσουν. Θα πάει στο Final 4 του BCL ως προπονητής του Περιστερίου bwin και του εύχομαι τα καλύτερα».

-το αν θα γινόταν ο ίδιος προπονητής: «Όχι, όχι (γέλια). Δεν πιστεύω πως υπάρχει κανένας λόγος να γίνει προπονητής. Πρώτον, γιατί η πίεση και οι ώρες δουλειάς είναι τρελές. Εγώ χαίρομαι να είμαι σπίτι με τα παιδιά μου».

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μακάμπι: Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θέλει να προκριθούν οι Ισραηλινοί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button