Πολιτική

Αγγελική Δεληκάρη στο newsit.gr: «Εμφανίστηκε η γυναίκα και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε»

«Είμαι καλά. Είναι ένα ατυχές περιστατικό», λέει στο newsit.gr η βουλευτής Καβάλας της ΝΔ, Αγγελική Δεληκάρη, για την επίθεση που δέχθηκε το πρωί της Κυριακής.

Η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη δέχθηκε χαστούκι από γυναίκα, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής της Νίκης, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

«Πρόκειται για μια γυναίκα που έτυχε να βρίσκεται εκεί, έγινε και στενοχωρήθηκε πολύς κόσμος. Και ο ιερέας και οι κυρίες του Φιλοπτώχου που με κάλεσαν εκεί και πρέπει να τις βοηθήσουμε. Με ενημέρωσαν οτι πρόκειται για υποψήφια βουλευτή της Νίκης, εγώ δεν τη γνωρίζω δεν γνωρίζω κάτι», περιγράφει η κ. Δεληκάρη.

«Πρώτη φορά πήγα σε αυτόν τον ναό, με καλωσόρισε ο ιερέας και χάρηκε που με είδε. Εμφανίστηκε αμέσως η γυναίκα αυτή και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε. Έγινε πολύ γρήγορα. Φώναζε “έξω, έξω, αίσχος”. Ήταν αντίδραση για το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Βρισκόταν στον ναό μαζί με άλλα δύο άτομα», τονίζει η βουλευτής της ΝΔ.

«Δεν είναι αυτή η εικόνα της Καβάλας όμως, πρόκειται για ένα μεμονωμένο περιστατικό. Εγώ το ξέχασα, δεν θέλω να δώσω σημασία και το προσπερνώ», καταλήγει.

To άρθρο Αγγελική Δεληκάρη στο newsit.gr: «Εμφανίστηκε η γυναίκα και μου έδωσε ένα χαστούκι με όση δύναμη είχε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button