Ομορφιά

Κατερίνα Καραβάτου: «Αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα το τιμάει μέχρι σήμερα φουλ»

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Μικαέλα Θεοφίλου και το podcast που παρουσιάζει στην πλατφόρμα Streamee.

Η παρουσιάστρια του My Style Rocks αναφέρθηκε στις δύσκολες ψυχολογικά στιγμές που βίωσε αμέσως μετά τον θάνατο της μητέρας της και εξομολογείται τα τρυφερά συναισθήματα που διατηρεί μέχρι σήμερα για τον πρώην σύζυγό της.

«Αν δεν είσαι καλά μέσα σου, δεν μπορείς να αισθανθείς ότι είσαι όμορφη. Έχω περάσει πολλά χρόνια νομίζοντας ότι είμαι καλά. Οι αλλαγές που έγιναν μέσα μου έγιναν όχι με εύκολο τρόπο, πολλές φορές απέφευγα να μιλήσω ή να πράξω, γιατί θεωρούσα ότι έτσι θα είναι καλύτερα. Ότι αν κουκουλώσεις κάποια πράγματα δεν πειράζει και πως πρέπει να είμαι πάντα καθώς πρέπει και όπως με έχουν μάθει οι γονείς μου», παραδέχεται η Κατερίνα Καραβάτου.

«Και κάποια στιγμή η θεωρία τελείωσε και πήγαμε στην πράξη… με πολλή δουλειά, πολύ πόνο, πολλή εργασία με ειδικό κατάφερα σιγά-σιγά να βγω από μία πολύ δύσκολη και σκοτεινή φάση. Αυτό με ωφέλησε ιδιαίτερα και στη δουλειά μου», σημειώνει αμέσως μετά.

«Στη “Φωλιά των Κου-Κου” ήταν μία πολύ ευτυχισμένη στιγμή μου, ήμασταν μαζί και με τον Κρατερό. Όταν άρχισαν όμως όλα σιγά-σιγά να διαλύονται, μετά τον θάνατο της μητέρας μου, κατάλαβα ότι δεν ήμουν καλά. Τώρα που το βλέπω από μακριά κι εγώ την αδίκησα εκείνη την εκπομπή μου, γιατί δεν ήμουν κι εγώ καλά. Κάποια στιγμή αισθάνθηκα απεγνωσμένη», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου.

«Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, δεν είναι καθόλου εύκολο. Γι’ αυτό που κάνω τον σταυρό μου όμως είναι ότι για αυτό που αισθάνθηκα για τον Κρατερό όταν τον πρωτογνώρισα, ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να κάνω παιδιά, αυτό το τιμάει φουλ», καταλήγει συγκινημένη η Κατερίνα Καραβάτου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button