Τεχνολογία

Νέα υπηρεσία για ένα πιο άνετο και λειτουργικό «έξυπνο» σπίτι

Μια νέα υπηρεσία που κάνει το «έξυπνο» σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE, με το COSMOTE SMART HOME CONNECT.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, εξειδικευμένη ομάδα από την COSMOTE παρέχει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών εντός του σπιτιού και ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε χώρου. Σε συνδυασμό με μια σειρά από «έξυπνα» προϊόντα, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να διαχειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του σπιτιού τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Η εξειδικευμένη ομάδα της COSMOTE SMART HOME CONNECT αναλαμβάνει:

  • τη μελέτη του χώρου, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο δωμάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, και προχωρά σε μία εξατομικευμένη πρόταση Smart Home
  • την εγκατάσταση[1] των Smart Home συσκευών, ενημερώνοντας παράλληλα τον πελάτη για τις βασικές τους λειτουργίες και τις εφαρμογές τους
  • τη ρύθμιση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού
  • τη βελτιστοποίηση του δικτύου για δυνατό σήμα Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού
  • εργασίες υποδομής, όταν απαιτούνται, για τη σωστή εγκατάσταση και τοποθέτηση των Smart Home συσκευών, όπως η τοποθέτηση smart διακόπτη / smart πρίζας.

Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.

«Η COSMOTE, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, συνεχίζει να φέρνει ολοκληρωμένες λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Το έξυπνο σπίτι είναι ήδη εδώ και είναι πραγματικότητα. Με τη νέα υπηρεσίαCOSMOTE SMART HOME CONNECT, με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και με τα έξυπνα προϊόντα που διαθέτουμε, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξοικονομώντας χρήματα, χρόνο και ενέργεια. Με σύμμαχο την τεχνολογία φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Ομίλου ΟΤΕ.

Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα eshop τους, οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από προηγμένες Smart Home συσκευές, από κορυφαία brands και σε προσιτές τιμές, ενώ οι σύμβουλοι τεχνολογίας θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τις κατάλληλες για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Από έξυπνους λαμπτήρες, διακόπτες και έξυπνες πρίζες, θυροτηλέφωνα, αισθητήρες κλίματος, κουδούνια πόρτας, μέχρι έξυπνους θερμοστάτες και συσκευές για την ποιότητα του αέρα.

Ραντεβού με εξειδικευμένο τεχνικό

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ και να κλείσουν ραντεβού για την υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT ή online στη σχετική Φόρμα Επικοινωνίας στο cosmote.gr ή στο germanos.gr. Εναλλακτικά μπορούν να καλέσουν το 13888. Σε περίπτωση μελέτης από εξειδικευμένο τεχνικό στον χώρο του πελάτη το ελάχιστο κόστος είναι 35€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).

[1] Εξαιρείται η εγκατάσταση συστημάτων ασφαλείας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button