Πολιτική

Το θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Φλώρου – Γραμμένου: Πώς το περιγράφει ο αστυνομικός που τους χώρισε

Ο αστυνομικός ο οποίος αναγκάστηκε να εκτελέσει χρέη «πυροσβέστη» στο κτηνώδες επεισόδιο μεταξύ του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου και του συναδέρφου του, της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου περιγράφει λεπτομερώς μέσα από την κατάθεση του στην Κρατική Ασφάλεια όλα όσα συνέβησαν έξω από την αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην κατάθεση που αποκαλύπτει το newsit.gr, ο αστυνομικός που βρίσκονταν έξω από την είσοδο της Βουλής, είδε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο να τον πλησιάζει και να του λέει για τον Κωνσταντίνο Φλώρο:  

«Ψηλέ μάζεψε τον ανεξάρτητο των Σπαρτιατών για να μην έχουμε άλλα. Τον ρώτησα ποιον ανεξάρτητο βουλευτή εννοεί και πριν προλάβει να μου πει βγήκε από το κοινοβούλιο ο ανεξάρτητος βουλευτής Φλώρος και οι δυο τους αρχίζουν να λογομαχούν».

Μάλιστα στην κατάθεση του ο αστυνομικός περιγράφει και τον διάλογο που ακολούθησε μεταξύ των δύο βουλευτών.

Φλώρος: Τι πρόβλημα έχεις μαζί μου; Πες μου.

Γραμμένος: Κάνε μας τη χάρη και φύγε από δω.

Φλώρος: Βρίζεις μανάδες, μαζέψου κοντέ.

Γραμμένος: Θα κάνω ό,τι γουστάρω παρατάμε.

Εκείνη τη στιγμή ο αστυνομικός μπήκε ανάμεσα στους δύο βουλευτές, τους ζήτησε να ηρεμήσουν, ενώ στη συνέχεια περιγράφει το τι ακολούθησε.  

«Οι δύο βουλευτές προσπαθούσα να σπρώξουν ένας τον άλλον αλλά δεν μπορούσαν καθώς ήμουνα μέσα τους. Τότε ο κύριος Φλώρος μην μπορώντας να χτυπήσει τον κύριο Γραμμένο, καθώς ήμουν ανάμεσα τους, πέρασε ο δεξί του χέρι πάνω από μένα, πιάνοντας τον κύριο Γραμμένο με λαβή σαν κεφαλοκλείδωμα στο ύψος της μύτης, με αποτέλεσμα όταν το ρίξει κάτω.

Τότε απομάκρυνα τον κύριο Φλώρο από το σημείο μέχρι να αποκλιμακωθεί η κατάσταση και για να ηρεμήσει μέχρι να έρθουν οι συνάδελφοι μου για ενισχύσεις», λέει στην κατάθεση του ο αστυνομικός και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Όση ώρα ήμουν με τον κύριο Φλώρο εκείνος φώναζε προς τον κύριο Γραμμένο. Βρίζεις μανάδες θα σε γ@@@@ η αδερφή μου κόντεψε να χάσει το παιδί εξαιτίας σου, θα σε γ@@@@. Ο κύριος Γραμμένος ο οποίος ευρισκόμενος στο πάτωμα φώναξε ωχ η μύτη μου και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο ιατρείο».

Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενος σήμερα από τον δικηγόρο του Αντώνη Μαμμή, θα μεταβεί στον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις πράξεις του.    

 

To άρθρο Το θερμό επεισόδιο στη Βουλή μεταξύ Φλώρου – Γραμμένου: Πώς το περιγράφει ο αστυνομικός που τους χώρισε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button