Πολιτική

Η Μυρσίνη Λοΐζου απαγορεύει ξανά στο ΠΑΣΟΚ να παίζει το «Καλημέρα ήλιε» στις συγκεντρώσεις

Την απόσυρση του τραγουδιού «Καλημέρα Ήλιε» από τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ ζητά η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη.

Η Μυρσίνη Λοΐζου ζητά από τον Νίκο Ανδρουλάκη να σεβαστεί την επιθυμία της και την εξώδική διαμαρτυρία της προς το ΠΑΣΟΚ, και να μην παίζει στις προεκλογικές δραστηριότητές του κόμματος το «Καλημέρα Ήλιε».

«Άραγε το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τον πολιτισμό, συμπεριλαμβάνει την ελεύθερη καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων;» γράφει η Μυρσίνη Λοΐζου με ανάρτησή της στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως και το 2011, με ανοιχτή επιστολή προς το ΠΑΣΟΚ η Μυρσίνη Λοϊζου είχε ζητήσει το ίδιο όχι μόνο για το «Καλημέρα Ήλιε», αλλά και για οποιοδήποτε άλλο έργο του στις κομματικές του εκδηλώσεις.

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία. Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η κ. Λοΐζου.

Ωστόσο το 2019 είχε κάνει μια ανάρτηση λέγοντας πως χαλάλι στο ΠΑΣΟΚ το «Καλημέρα ήλιε».

Όμως τώρα ζητά και πάλι την απαγόρευσή του στις συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ.

To άρθρο Η Μυρσίνη Λοΐζου απαγορεύει ξανά στο ΠΑΣΟΚ να παίζει το «Καλημέρα ήλιε» στις συγκεντρώσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button