Αθλητικά

Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν το ντέρμπι τίτλου στην έδρα του Άρη

Πορεία στους δρόμους του κέντρου της Θεσσαλονίκης από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, το μεσημέρι της Κυριακής (19.05), ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη.

Παρά το απαγορευτικό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν και σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr, ξεκίνησαν πορεία στο κέντρο της πόλης με κατεύθυνση ανατολικά, πιθανόν προς το γήπεδο της Τούμπας.

Την πορεία περιφρουρεί ισχυρή αστυνομική δύναμη των ΜΑΤ. Θυμίζουμε ότι οπαδοί προσπάθησαν να πλησιάσουν την Καμάρα, με της αστυνομία να τους διώχνει κι έτσι να μην υπάρξει η συγκέντρωση που είχαν προαναγγείλει.

Κύριο μέλημα της ΕΛ.ΑΣ. είναι να αποφευχθεί οποιαδήποτε συνάντηση οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη.

Σύμφωνα με το αρχικό κάλεσμα των Συνδέσμων Φίλων ΠΑΟΚ, οι οπαδοί του “Δικεφάλου” θα έφευγαν από την Καμάρα και θα είχαν κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο “Makedonia Palace”, όπου διανυκτέρευσε η αποστολή της ομάδας του Λουτσέσκου.

Στη συνέχεια, οι οπαδοί θα κατευθυνθούν συντονισμένα προς το γήπεδο της Τούμπας, εκεί όπου θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι σε γιγαντοοθόνη.

To άρθρο Πορεία οπαδών του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν το ντέρμπι τίτλου στην έδρα του Άρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button