Τεχνολογία

BENELLI TRK 702 / 702 X 7 λόγοι υπεροχής, 2 διαφορετικές εκδόσεις, 1 προσφορά που δεν πρέπει να χάσεις!

Το Benelli Style Centre στο Pesaro της Ιταλίας σχεδίασε ένα συναρπαστικό adventure tourer με κορυφαία χαρακτηριστικά, για να καλύψει τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών αναβατών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ιταλικό design του TRK 702 μπορεί να κλέβει τις εντυπώσεις από την πρώτη ματιά, αλλά υπάρχουν πολύ σημαντικότεροι λόγοι για να το επιλέξετε. Ας δούμε τους πιο σημαντικούς από αυτούς:

  1. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ: Ο τεχνολογικά εξελιγμένος δικύλινδρος κινητήρας των 698cc, παρέχει ιπποδύναμη 70 ίππων στις 8.000 σ.α.λ.προσφέροντας παράλληλα μία απρόσμενα υψηλή ροπή που φτάνει τα 7,1 kgm στις μόλις 6000 σ.α.λ.! Αυτό σημαίνει φιλικότερη λειτουργία στις πραγματικές συνθήκες της καθημερινής μετακίνησης και πιο αξιοποιήσιμη δύναμη σε οδήγηση εκτός δρόμου.
  2. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ & ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ: Παρά την υψηλή απόδοση του κινητήρα, η κατανάλωση καυσίμου είναι εξαιρετικά χαμηλή. Με μόλις 4,6l/100km και ένα ρεζερβουάρ 20+4l (ρεζέρβα) η αυτονομία μπορεί να φτάσει τα 500 χιλιόμετρα από γέμισμα σε γέμισμα. Έτσι ταξιδεύετε χωρίς πολλές στάσεις και προγραμματίζετε που θέλετε να κάνετε ανεφοδιασμό.
  3. ΥΨΟΣ ΣΕΛΑΣ – ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ: Εδώ βρίσκουμε και τις βασικές διαφορές τουTRK 702 με το 702 X. Στην περίπτωση του TRK 702 έχουμε ένα ύψος σέλας στα 790mm που είναι εξαιρετικά χαμηλό για μοτοσυκλέτα και ιδίως αυτής της κατηγορίας. Έτσι μπορούν να ονειρεύονται πλέον ένα σοβαρό αλλά προσιτό adventuretourer ακόμη και τα χαμηλότερα αναστήματα. Παρά το μικρό ύψος της σέλας όμως, η απόσταση από το έδαφος στο πιο «ασφάλτινο» 702 είναι 175mm. Για τους πιο «χωματερούς» όμως υπάρχει το 702Χ που έχει ακτινωτές ζάντες, έχει μπροστά 19άρι τροχό (αντί17’’) και αυξημένη διαδρομή πίσω ανάρτησης στα 173mm (αντί των 154mm το 702). Οι διαφορές σε τροχούς – αναρτήσεις του πιο «χωμάτινου» 702Χ, μεγαλώνουν την απόσταση από το έδαφος στα 205mm και ανεβάζουν το ύψος της σέλας στα 835mm.
  4. ΒΑΡΟΣ: Ο νέος κινητήρας με τις πιο μαζεμένες διαστάσεις και η χρήση προηγμένων υλικών έχουν διατηρήσει το βάρος χαμηλά, σε σημείο να συγκρίνεται άμεσα με το μικρότερου κυβισμού TRK Το TRK 702 έχει βάρος 215kg και το 702 Xείναι τρία κιλά βαρύτερο.
  5. ΕΠΟΝΥΜΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Παρατηρώντας τα περιφερειακά εξαρτήματα του TRK702, βλέπουμε επώνυμα υλικά από το επάνω ράφι, όπως τα μπουζί ιριδίου της NGK (CR8EGP), την μονάδα ECU της BOSCH (MSE0), τον συμπλέκτη περιορισμένης ολίσθησης FCC, ενώ θα πρέπει να πούμε ότι στον τομέα των αναρτήσεων η Benelliσυνεργάστηκε με την Marzocchi ενώ στον τομέα των φρένων με την Brembo. Φυσικά, τα φώτα του νέου TRK 702/702Xείναι τεχνολογίας LED.
  6. TFT ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ: Μία έγχρωμη οθόνη 5’’ προσφέρει πληρέστατη πληροφόρηση αλλά και συνδεσιμότητα με το κινητό σας τηλέφωνο. Μπορείτε να βλέπετε ειδοποιήσεις, να απαντάτε σε κλήσεις με τα χειριστήρια του τιμονιού. Παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιείτεστην οθόνη και το GPS του κινητού μέσω mirroring.
  7. ΖΕΣΤΗ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ: Ως προαιρετικό εξοπλισμό, παρέχεται η δυνατότητα θερμαινόμενων γκριπ τιμονιού και θερμαινόμενη σέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

BENELLI TRK 702 / 702 X Επιλέξτε το κατάλληλο adventure tourer για να καλύψετε τις δικές σας ανάγκες, με ιταλικό στιλ. Ευκολοδήγητο, πρακτικό για κάθε μέρα και παράλληλα ικανό για μεγάλα ταξίδια σε κάθε είδους δρόμους. Το ΝΕΟ BENELLI TRK702 / 702 X έρχεται στα μέσα Αυγούστου με στόχο να κυριαρχήσει στην δημοφιλέστερη κατηγορία μοτοσυκλετών  κορυφή της κατηγορίας. Με πολύ προσιτή τιμή και μία ειδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!

To Benelli TRK 702 θα διατίθεται στα χρώματα: anthracite grey, forest green και white pearl ενώ το Benelli TRK 702 X θα είναι διαθέσιμο σε anthracite grey, forest green, moon grey και dune sea.

Απόκτησε την αγαπημένη σου Benelli με δώρο 3 βαλίτσες αλουμινίου για ταξίδια χωρίς περιορισμούς.

Τιμή – ΤΡΚ 702 : 7.980€

Τιμή – TRK 702 X : 8.349€

H συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2023.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button