lifestyle

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά: Ο πατέρας μου έπαθε σοκ, η μητέρα μου με στήριξε

Για τη μάχη της να ξεφύγει από τα ναρκωτικά μίλησε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου αποκάλυψε και πως μίλησε στους γονείς της αλλά και την αντίδρασή τους.

«Ήμουν ανασφαλής μικρή, πολύ. Δεν ένιωθα ότι έπαιρνα την αγάπη που ήθελα, ήθελα την προσοχή. Νιώθεις ότι είσαι το επίκεντρο, ότι αλλάζει η ζωή σου», είπε αρχικά η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

«Κλείστηκα στο σπίτι, στη φύση. Εξαφανίστηκα απ’ όλους και απ’ όλα. Άρχισα να πονάω, να υποφέρω, να τα βλέπω όλα χάλια, αλλά να μένω εκεί, μόνη μου. Αυτό ένιωθα ενστικτωδώς ότι ήθελα να κάνω.

Ο εθισμός αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου. Είχα αλλοιωθεί. Ο χαρακτήρας μου ήταν άλλο πράγμα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Δεν έχεις συναίσθημα, δεν θες να νιώσεις, φοβόμαστε να νιώσουμε», πρόσθεσε.

Δεν έκρυψε ότι ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της, Ζωής Λάσκαρη, «ήταν ένα τεστ, που είναι ένα σοκαριστικό γεγονός και θα μπορούσα εύκολα να ξαναγυρίσω σε αυτό τον πόνο».

Όταν μίλησε στους γονείς της για τον εθισμό στα ναρκωτικά, δεν έκρυψε τίποτα. «Το είπα στον πατέρα μου, γιατί δεν είχε ιδέα τι έκανα. Του είπα “έχω κάνει αυτό και αυτό, θέλω να το ξέρεις, γιατί αν το ακούσεις θέλω να ξέρεις τι να πεις”. Έπαθε σοκ. Η μητέρα μου με στήριξε ψυχολογικά. Τους τα είπα όλα, ότι έχω κάνει.

Πονούσα πολύ ψυχικά. Είχα αγοραφοβία, δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι, γιατί είχα μάθει αλλιώς. Ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, πολύ κλάμα, πολύ μόνη μου. Δεν λύγισα, δεν το σκέφτηκα καν αυτό.

   

Είχα μπει σε μηχανισμό να βιώσω όλο τον πόνο, να πάω στον πάτο του πόνου, στο βαθύ μου σκοτάδι και να αρχίσω σιγά σιγά να με ανακαλύπτω ξανά», παραδέχεται.

To άρθρο Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για τα ναρκωτικά: Ο πατέρας μου έπαθε σοκ, η μητέρα μου με στήριξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button