Αθλητικά

ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Ένα μπασκετικό πέναλτι κι ένα γκολ που προέρχεται από ξεκάθαρο φάουλ»

Ο ΠΑΟΚ έχει τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν λόγο στο match report για διαμόρφωση αποτελέσματος.

Με τίτλο: «Διαμόρφωση αποτελέσματος στο Φάληρο» και «εγκλήματα και… τιμωρία», ο ΠΑΟΚ αναφέρει στο match report:

«Ένα… μπασκετικό πέναλτι κι ενα γκολ που προέρχεται από ξεκάθαρο φάουλ, στάθηκαν αρκετά στον Ολυμπιακό, ώστε να κερδίσει με 2-1 τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 6η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League. Ο Δικέφαλος έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα στη μάχη του τίτλου, αλλά συνεχίζει να κρατάει την τύχη του, στα δικά του πόδια, περιμένοντας όλους τους συνδιεκδικητές στην Τούμπα.

Ένα παιχνίδι δύναμης, ένα κλειστό παιχνίδι, που έμοιαζε πως θα κριθεί στο λάθος, με τις ομάδες να προέρχονται από απαιτητικά παιχνίδια στην Ευρώπη. Εν τέλει τα λάθη τα έκανε η ομάδα διαιτησίας, η οποία ουσιαστικά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα».

Για τις δύο επίμαχες φάσεις σημειώνουν χαρακτηριστικά πως: «Στο 27′, ο Ολυμπιακός επιχείρησε να κάνει το ίδιο. Αυτή τη φορά ο Ναβάρο κατέβασε τη μπάλα, ο Κουλιεράκης είχε μια απλή επαφή με τον παίκτη του Ολυμπιακού κι ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, σε παράβαση που θα δινόταν μόνο σε αγώνα μπάσκετ.

Στο 61′ ήρθε κι η φάση, που έμελλε εν τέλει να κρίνει το παιχνίδι. Ο Σάστρε έκανε ωραία κίνηση προς την περιοχή του Ολυμπιακού, ανατράπηκε, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε το ξεκάθαρο φάουλ. Οι γηπεδούχοι στην εξέλιξη της φάσης σκόραραν με τον Ζέλσον και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων».

To άρθρο ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με Ολυμπιακό: «Ένα μπασκετικό πέναλτι κι ένα γκολ που προέρχεται από ξεκάθαρο φάουλ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button