Πολιτική

Τα κόμματα καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη από γυναίκα μέλος της Νίκης στην Καβάλα. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και ξεκαθαρίζει:

«Τέτοιες συμπεριφορές στοχεύουν στον εκφοβισμό της ελεύθερης συνείδησης των βουλευτών και πλήττουν την ίδια την δημοκρατία».

Ανάρτηση για τη χειροδικία σε βάρος της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Αγγελικής Δεληκάρη, έκανε ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

«Η χειροδικία εναντίον της βουλευτή της ΝΔ, Αγγελικής Δεληκάρη, σε εκκλησία της Καβάλας είναι απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Οι ναοί είναι χώροι λατρείας της θρησκείας της αγάπης, όχι του μίσους & της βίας. Τέτοιες ενέργειες δεν έχουν καμία σχέση με την εκκλησία και τα διδάγματα της».

To άρθρο Τα κόμματα καταδικάζουν απερίφραστα την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ Αγγελική Δεληκάρη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button