Πολιτική

«Ανέλπιστο δώρο» για την ΝΔ οι δηλώσεις Κατρούγκαλου – Μητσοτάκης: Τον διέγραψαν γιατί ήταν μαρτυριάρης

Ανέλπιστο «δώρο» εκτιμούν στην ΝΔ ότι είναι το θέμα Κατρούγκαλου και οι εξελίξεις που ακολούθησαν της θέσης του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, για επαναφορά των κρατήσεων στο 20% του ετήσιου εισοδήματος των ελεύθερων επαγγελματιών.

Η ΝΔ αναδεικνύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «πιάστηκε στα πράσα» και ότι έχει κρυφή πτυχή για νέα φορολόγηση στο πρόγραμμα του.

«Ο Κατρούγκαλος είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να επαναφέρει τον νόμο του για το ασφαλιστικό. Έσπευσαν να τον διαγράψουν γιατί ήταν μαρτυριάρης και είπε την αλήθεια» δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη, σχολιάζοντας παράλληλα ότι αντίθετα «τον Παππά και τον Πολάκη τους κρατάνε όμως».

Στο παρά πέντε της εκλογικής αναμέτρησης, στη ΝΔ εκτιμούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αποκαλύπτεται» ως προς τις προθέσεις του και εγείρουν εκ νέου θέμα αναξιοπιστίας, εκτιμώντας ότι οι πολίτες «θα μετρήσουν στην κάλπη τη συνέπεια λόγων και έργων της ΝΔ από τη μία και τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη», όπως επισημαίνει στο newsit.gr κομματικό στέλεχος.

Το θέμα Κατρούγκαλου έρχεται να προστεθεί στον κατάλογο θέσεων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που θέτουν προτάσεις εκτός των επίσημων της Κουμουνδούρου αλλά και του προγράμματος του κόμματος (βλέπε Τσακαλώτο, Δραγασάκη κ.α.), και ρίχνουν νερό στο μύλο της ΝΔ, η οποία υποστηρίζει ότι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν κρυφή ατζέντα.

«Εμείς μειώσαμε 50 φόρους»

Στον αντίποδα, στο «γαλάζιο στρατόπεδο» αναδεικνύουν ότι η ΝΔ έκανε πράξη τις προγραμματικές της δεσμεύσεις για φορολογική ελάφρυνση και μέχρι τώρα μειώθηκαν 50 φόροι, ενώ και στο πρόγραμμα της για την επόμενη 4ετία έχει στοχευμένες προβλέψεις για περαιτέρω φοροελαφρύνσεις.

Σκέρτσος: Η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται

«Το πρωί η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ διαρρήγνυε τα ιμάτιά της ότι το κόμμα της έπεσε θύμα διαστρέβλωσης της ΝΔ. Έως το μεσημέρι ο κ. Κατρούγκαλος εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.

Κάθε μέρα που περνάει η προοδευτική Βαβέλ αποκαλύπτεται και καταρρέει. Τους αφήνουμε στην κρίση των πολιτών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ‘Ακης Σκέρτσος, μετά την ανακοίνωση του κ. Κατρούγκαλου ότι αποσύρεται από την εκλογική μάχη, αναλαμβάνοντας πλήρως την πολιτική ευθύνη για την τοποθέτηση του.

To άρθρο «Ανέλπιστο δώρο» για την ΝΔ οι δηλώσεις Κατρούγκαλου – Μητσοτάκης: Τον διέγραψαν γιατί ήταν μαρτυριάρης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button