Αθλητικά

Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι πλέον ένας από τους καλύτερους και πιο δημοφιλείς παίκτες του μπάσκετ παγκοσμίως και αυτό αποτυπώνεται για μία ακόμη χρονιά και στα έσοδά του, σύμφωνα με τη σχετική λίστα του οικονομικού περιοδικού Forbes.

Μελετώντας τα έσοδα όλων των κορυφαίων αθλητών του κόσμου, από την 1η Μαΐου 2023 μέχρι την 1 Μαΐου 2024, το Forbes παρουσίασε τη λίστα με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιγουράρει στη θέση Νο5.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον γκόλφερ Τζον Ραμ στη δεύτερη θέση και τους Λιονέλ Μέσι και Λεμπρόν Τζέιμς να συμπληρώνουν την πρώτη 5άδα, πάνω από τον “Greek Freak”.

Το δημοσίευμα γράφει δε για τον Έλληνα φόργουορντ τα εξής: “Ο Αντετοκούνμπο βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά από έναν τραυματισμό στη γάμπα που τερμάτισε μια ταραχώδη σεζόν για τον σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, με αλλαγή προπονητή στη μέση της σεζόν και τον ίδιο να βλέπει στη συνέχεια, ανήμπορος να βοηθήσει, την ομάδα του να αποχωρεί από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Εκτός γηπέδου, το αστέρι του συνεχίζει να ανεβαίνει. Ο Αντετοκούνμπο άνοιξε μια εταιρεία παραγωγής τον Ιανουάριο, πρόσθεσε μια συνεργασία με το αναψυκτικό Starry της Pepsi τον Φεβρουάριο και θα λανσάρει το έκτο αθλητικό του παπούτσι με την υπογραφή του και τη Nike, αργότερα μέσα στη χρονιά.

To top10 των πιο ακριβοπληρωμένων αθλητών

1. Κριστιάνο Ρονάλντο 260 εκατομμύρια δολάρια

2. Τζον Ραμ 218 εκατομμύρια δολάρια

3. Λιονέλ Μέσι 135 εκατομμύρια δολάρια

4. Λεμπρόν Τζέιμς 128 εκατομμύρια δολάρια

5. Γιάννης Αντετοκούνμπο 111 εκατομμύρια δολάρια

6. Κιλιάν Εμπαπέ 110 εκατομμύρια δολάρια

7. Νεϊμάρ 108 εκατομμύρια δολάρια

8. Καρίμ Μπενζεμά 106 εκατομμύρια δολάρια

9. Στεφ Κάρι 102 εκατομμύρια δολάρια

10. Λαμάρ Τζάκσον 100,5 εκατομμύρια δολάρια

To άρθρο Forbes: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο 5ος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής του κόσμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button