lifestyle

Τι έλεγε η Τατιάνα Μπλάτνικ για τον Νικόλαο δύο χρόνια πριν τον χωρισμό τους

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση το βράδυ της Παρασκευής (19.04.2024) ότι ο Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ παίρνουν διαζύγιο ύστερα από 14 χρόνια γάμου.

Ο Νικόλαος γνωρίστηκε με την Τατιάνα Μπλάτνικ τον Νικόλαο το 2003 στην Ελβετία και ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο. Ο υπέρλαμπρος γάμος τους έγινε έγινε στις Σπέτσες στις 25 Αυγούστου 2010 παρουσία πολλών καλεσμένων από όλη την Ευρώπη.

Μάλιστα, πριν δύο χρόνια – τον Μάρτιο του 2022 – η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε παραχωρήσει την πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Εκεί είχε μιλήσει για τον σύζυγό της και τι θαυμάζει σε εκείνον…

«Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω. Μού πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα», είχε αναφέρει αρχικά η Τατιάνα Μπλάτνικ στον Άρη Καβατζίκη.

«Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι είναι μια χαρά το να μην είναι κάνεις τέλειος. Την πρώτη φορά που είδα την Ελλάδα, ήταν μέσα από τα ματιά του συζύγου μου. Τη ζήλεψα την Ελλάδα, γιατί ο Νικόλαος ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και ήταν σαν την «άλλη» γυναίκα μέσα στο σπίτι. Όταν μετακόμισα πλέον, αφέθηκα και δημιούργησα τη δική μου Ελλάδα. Μου αρέσει να εκπλήσσω τους άλλους αλλά δεν μου αρέσει να μου κάνουν εκπλήξεις.

Μετά από 12 χρόνια γάμου, αυτό που με εκπλήσσει ακόμη ευχάριστα στο σύζυγό μου είναι, η υπομονή και ευγένεια του. Νομίζω ότι η δική του υπομονή είναι ν.1 » είχε αποκαλύψει η Τατιάνα Μπλάτνικ πριν δυο χρόνια.

Η ανακοίνωση «βόμβα» για τον χωρισμό του ζευγαριού ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Πριγκίπισσα Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η Οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας» ανέφερε χαρακτηριστικά το γραφείο της τέως Βασιλικής Οικογένειας της Ελλάδος.

To άρθρο Τι έλεγε η Τατιάνα Μπλάτνικ για τον Νικόλαο δύο χρόνια πριν τον χωρισμό τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button