lifestyle

Ο Κουεντίν Ταραντίνο εγκατέλειψε τα σχέδια της 10ης ταινίας του

Οι τίτλοι τέλους της ταινίας έπεσαν νωρίς για την πολυαναμενόμενη ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο, «The Movie Critic». Ο γνωστός σκηνοθέτης του Hollywood εγκατέλειψε τα σχέδιά του για το τελευταίο του έργο.

Πληροφορίες θέλουν τον διάσημο σκηνοθέτη να εγκαταλείπει τα σχέδιά του για την ταινία «The Movie Critic», η οποία θα ήταν η 10η στη σειρά, που θα γύριζε και παράλληλα θα αποτελούσε το τελευταίο του έργο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουέντιν Ταραντίνο «απλά άλλαξε γνώμη» σχετικά με την παραγωγή του φιλμ και τώρα ξεκινά να σκέφτεται εκ νέου «ποια θα είναι τελικά η τελευταία του ταινία».

Το σενάριο της πολυσυζητημένης ταινίας «The Movie Critic», όπως είχε δηλώσει ο ίδιος ο Κουέντιν Ταραντίνο το 2023 περιστρεφόταν γύρω από έναν ιδιόρρυθμο και άξεστο κριτικό κινηματογράφου ο οποίος διατηρούσε κινηματογραφική στήλη σε ένα πορνογραφικό περιοδικό τη δεκαετία του ΄70. Επίσης η ταινία θα σηματοδοτούσε την τρίτη συνεργασία του με τον βραβευμένο με Όσκαρ Μπραντ Πιτ.

Ο 61χρονος σκηνοθέτης είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι θα κάνει μόνο 10 ταινίες πριν αποσυρθεί από την καρέκλα του δημιουργού. Αν και το «Kill Bill» χωρίστηκε σε δύο μέρη, ο ίδιος το υπολογίζει ως μία ταινία ενώ δεν λαμβάνει υπόψιν του, το πρώτο του έργο με τίτλο «My Best Friend’s Birthday» που δεν κυκλοφόρησε ποτέ.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button