lifestyle

Ρέμπελ Γουίλσον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας με προσκάλεσε σε όργια με ναρκωτικά

Η Ρέμπελ Γουίλσον ισχυρίζεται ότι ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας την είχε προσκαλέσει να συμμετάσχει σε όργια με ναρκωτικά στο σπίτι ενός Αμερικανού δισεκατομμυριούχου από τον κλάδο της τεχνολογίας.

Η αυστραλή ηθοποιός Ρέμπελ Γουίλσον δεν κατονομάζει το βασιλικό αυτό πρόσωπο, αλλά δίνει τρία στοιχεία: είναι άνδρας, συνέβη το 2014 και ήταν “δέκατος πέμπτος ή εικοστός στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου”.

Στα απομνημονεύματά της, Rebel Rising, διηγείται πώς έλαβε “πρόσκληση της τελευταίας στιγμής στο πάρτι ενός δισεκατομμυριούχου” από το βασιλικό πρόσωπο, ο οποίος είχε πει σε έναν άνδρα φίλο του: “Χρειαζόμαστε περισσότερα κορίτσια”.

‘Τι τέλεια ευκαιρία για να βρω φίλο, σκέφτηκα’.

Σύμφωνα με το βιβλίο, το πάρτι με μεσαιωνικό θέμα πραγματοποιήθηκε σε ένα νοικιασμένο ράντσο λίγο έξω από το Λος Άντζελες.

Η Γουίλσον λέει ότι φορούσε μια “σέξι στολή με κωνικό καπέλο” – και περιέγραψε την εκδήλωση ως “τρελή” με ακροβάτες και μια γιγαντιαία εστία φωτιάς που περιβαλλόταν από μαξιλάρια.

Λέει ότι μίλησε με τον δισεκατομμυριούχο, ο οποίος επίσης δεν κατονομάζεται, εκείνο το βράδυ, αλλά ο οποίος ουσιαστικά την “άδειασε”.

Στο πάρτι, ισχυρίζεται, άνδρες κονταροχτυπιόντουσαν πάνω σε άλογα σε ένα χωράφι και υπήρχε μια πισίνα γεμάτη κορίτσια ντυμένα γοργόνες.

Λόγω των αμέτρητων τετραγωνικών του σπιτιού και της απομονωμένης θέσης του, οι καλεσμένοι έμπαιναν σε δωμάτια για να κοιμηθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η πρωταγωνίστρια των ταινιών Pitch Perfect και Bridesmaids περιγράφει πως είδε εκεί τον Βρετανό και ότι τα ναρκωτικά μοιράζονταν ανοιχτά σε δίσκους.

Γράφει σχετικά: “Βλέπω τον Βρετανό βασιλικό να παραπαίει…». Πρόσθεσε μάλιστα ότι κάποια στιγμή εμφανίστηκε ένας άντρας με ένα δίσκο που έμοιαζε με γλυκά, αλλά στην πραγματικότητα ήταν το ναρκωτικό MDMA.

Όταν τον ρωτάει για ποιο λόγο είναι τα ναρκωτικά, ο άνδρας απαντά “Ω, είναι για το όργιο… τα όργια συνήθως ξεκινούν σε αυτά τα πράγματα περίπου τέτοια ώρα”.

Η Wilson γράφει ότι ήταν παρθένα εκείνη την εποχή και δεν μπορούσε να απαλλαγεί από την αίσθηση ότι το πάρτι μπορεί να είχε καταγραφεί από κρυφές κάμερες.

‘Περιττό να πω ότι έφυγα από εκεί όσο πιο γρήγορα μπορούσα ‘ έγραψε.

To άρθρο Ρέμπελ Γουίλσον: Μέλος της βασιλικής οικογένειας με προσκάλεσε σε όργια με ναρκωτικά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button