Αθλητικά

Απίστευτο: Ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 50 πόντους στα πλέι οφ του NBA και μετά αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση Bell

Ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 50 πόντους στο τρίτο παιχνίδι των Φιλαδέλφεια Σίξερς με τους Νιου Γιορκ Νικς για τα πλέι οφ του NBA και αμέσως μετά αποκάλυψε ότι πάσχει από την παράλυση Bell.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη μείωση του σκορ από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη σειρά με τους Νιου Γιορκ Νικς, ο Τζοέλ Εμπίντ μίλησε για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό με την ασθένεια Bell Palsy, η οποία και έχει “χτυπήσει” το πρόσωπό του, παραλύοντας την αριστερή πλευρά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανοκονγκολέζος σέντερ δήλωσε τα εξής: “Νομίζω ότι όλο αυτό ξεκίνησε πριν από το παιχνίδι με το Μαϊάμι για τα play-in. Είχα ημικρανίες και νόμιζα ότι δεν ήταν κάτι. Συνήθως δεν μου αρέσει να το τσεκάρω, αλλά συζήτησα με κάποιον. Για αυτό με το Μαϊάμι δεν ένιωθα καλά. Η αριστερή πλευρά του προσώπου μου, το στόμα και το μάτι μου έχουν επηρεαστεί. Είναι ενοχλητικό. Είναι δύσκολο, αλλά δεν τα παρατάω. Είναι ατυχές, έτσι το βλέπω, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να συνεχίσω να παλεύω”.

Η παράλυση του Εμπίντ είναι παροδική, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο οποίο θα κάνει τον “κύκλο” της. Ο ηγέτης των Σίξερς δε, έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς σε όλη την καριέρα του και θα πρέπει να ξεπεράσει πλέον και αυτή την ασθένεια. Παρόλα αυτά, δεν τον απέτρεψε από το να πετύχει “50άρα” στη νίκη της ομάδας του.

To άρθρο Απίστευτο: Ο Τζοέλ Εμπίντ πέτυχε 50 πόντους στα πλέι οφ του NBA και μετά αποκάλυψε ότι πάσχει από παράλυση Bell δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button