Αθλητικά

Νόρντιν Άμραμπατ: Το αφιέρωμα της ΑΕΚ για τις 100 συμμετοχές του Μαροκινού με γκολ που έχει πετύχει στην Ένωση

Ο Νόρντιν Άμραμπατ συνδύασε την 100ή του συμμετοχή στην ΑΕΚ με νικητήριο γκολ κόντρα στον Άρη (1-2) και η Ένωση δημιούργησε ένα μικρό αφιέρωμα για τον 37χρονο Μαροκινό.

Τις εκατό παρουσίες με τη φανέλα της ΑΕΚ έφτασε ο Νόρντιν Άμραμπατ και το συνδύασε με γκολ, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην 50η συμμετοχή. Ο… αγέραστος μεσοεπιθετικός της Ένωσης σημείωσε το νικητήριο γκολ στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη και έδωσε μια κομβική νίκη στην ομάδα του.

Αυτό ήταν το 20ο γκολ του Άμραμπατ, ο οποίος είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, στις 12 Σεπτεμβρίου 2021 στην εντός έδρας νίκη με 2-0 με τον Ιωνικό, όπου είχε γράψει το 2-0 στο 62ο λεπτό.

Όπως αναφέρει και η ενημέρωση της Super League “… το παράδοξο είναι πως ο μέσος από το Μαρόκο έζησε μια επανάληψη της 50ής του συμμετοχής με την ΑΕΚ, αφού έπιασε αυτό τον αριθμό πάλι σε αναμέτρηση με τον Άρη, στις 29 Ιανουαρίου 2023 και πάλι είχε σκοράρει στη νίκη των “κιτρινόμαυρων” με 3-0. Τότε είχε ανοίξει το σκορ στο 18ο λεπτό και ακολούθησαν τα τέρματα των Γκατσίνοβιτς (76’) και Πινέδα (89’).”

Συνολικά, ο Νόρντιν Άμραμπατ έχει αγωνιστεί σε 83 αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, επτά για το Κύπελλο Ελλάδος και δέκα για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μέχρι τώρα έχει σκοράρει μόνο σε αγώνες πρωταθλήματος και αυτό το γκολ απέναντι στον Άρη ήταν το 20ο του με την ΑΕΚ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Οι “κιτρινόμαυροι” ανέβασαν στα social media ένα πολύ όμορφο βίντεο με κάποιες στιγμές του 37χρονου με την “Ένωση”, με την οποία πανηγύρισε πέρσι την κατάκτηση του νταμπλ.

 

To άρθρο Νόρντιν Άμραμπατ: Το αφιέρωμα της ΑΕΚ για τις 100 συμμετοχές του Μαροκινού με γκολ που έχει πετύχει στην Ένωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button