Πολιτική

«Αερομαχίες» κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ – Galaksias Portal News

«Αερομαχίες» μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με φόντο το κόστος της αναβάθμισης του κέντρο εκπαίδευσης της Πολεμικής Αεροπορίας στην Καλαμάτα.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται σε λίγη ώρα να ανεβάσει τους τόνους, καθώς ήδη οι επερωτόντες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μιλούν για ένα σκάνδαλο, που δεν τελειώνει εδώ, αλλά αυτή είναι η αρχή και οι ευθύνες θα αναζητηθούν για ένα σκάνδαλο 1 δισεκατομμυρίου 750 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ επικρίνουν τις κυβερνητικές επιλογές, υποστηρίζοντας ότι η Πολεμική μας Αεροπορία έχει πιλότους που βρίσκονται στην 2η θέση καλύτερη θέση διεθνώς και συνεπώς θα μπορούσαν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την εκπαίδευση.

Η επιλογή της εκπαίδευσης στην ισραηλινή εταιρεία όχι μόνο προσβάλλει τους άξιους Έλληνες αεροπόρους μας αλλά κινδυνεύει να δώσει και σημαντικά στοιχεία σε μια ξένη χώρα, έστω και εάν είναι φίλια.

Σημειώνουν ότι το κόστος αναβάθμισης του Κέντρου της Καλαμάτας, αρχικά επί κύβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξεκίνησε με μελέτες που μιλούσαν για 800 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 20ετίας, όταν υπήρξε μια κινητικότητα με προσφορές αυτή έφτασε να προσδιορίζεται σε ένα ποσό ύψους 1 δισεκατομμυρίου 400 εκατομμυρίων ευρώ σε βάθος 20εταίας και μετά από τέσσερις μήνες “πέταξε” στο 1 δισεκατομμύριο 750 εκατομμύρια ευρώ σε βάθος 20ετιας.

Σημειώνουν πως η τιμαρυθμική αναπροσαρμογή που προτάσσει η κυβέρνηση ως αιτία της απόκλισης, δεν μπορεί να αποτελέσει σοβαρό επιχείρημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button