Αθλητικά

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Αλέγκρι αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, μια συνεργασία που φαίνεται να ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο, καθώς η «βέκια σενιόρα» άφησε αιχμές για τον Ιταλό τεχνικό.

Η Γιουβέντους γνωστοποίησε πως ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο, με τον 56χρονο τεχνικό να αποχωρεί λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ιταλίας από την ομάδα.

Ο λόγος για την συγκεκριμένη εξέλιξη σύμφωνα με την «βέκια σενιόρα» έχει να κάνει με την συμπεριφορά του ίδιου κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γιουβέντους ενάντια στην Αταλάντα, στην οποία ο Ιταλός είχε αρκετά έντονη συμπεριφορά, πράγμα που δυσαρέστησε αρκετά τους ιθύνοντες της ομάδας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση της η Γιουβέντους αναφέρει πως η συμπεριφορά του Αλέγκρι δεν συμβαδίζει με τις αρχές και τις αξίες του κλαμπ, κάτι που οδηγεί τον σύλλογο στο να πάρει τη συγκεκριμένη απόφαση.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως εδώ και καιρό είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα, τα οποία ανέφεραν πως ο Αλέγκρι θα αποχωρήσει από τον πάγκο της Γιουβέντους στο τέλος της σεζόν, κάτι που επιβεβαιώθηκε.

Αναφορικά με τον διάδοχο του Αλέγκρι στην Γιουβέντους, αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Τιάγκο Μότα της Μπολόνια, που κάνει εξαιρετική δουλειά με τους «ροσομπλού».

To άρθρο Η Γιουβέντους ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Αλέγκρι αφήνοντας αιχμές για τη συμπεριφορά του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button