Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: «21 και σήμερα» και η θεωρία συνωμοσίας πως είναι αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα

Μια απίστευτη θεωρία συνωμοσίας που υποστηρίζει πως ο «πραγματικός Κυριάκος Μητσοτάκης» έχει απαχθεί και βρίσκεται αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα, διηγείται στο TikTok ο πρωθυπουργός.

Όπως αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο νέο βίντεο που ανέβασε στο TikTok υπάρχει ένας άνθρωπος στις ΗΠΑ που πιστεύει πως αυτός που κυβερνά την Ελλάδα είναι σωσίας του πρωθυπουργού και πως ο πραγματικός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα!

«Υπάρχει ένας τύπος στην Αμερική ο οποίος πιστεύει πραγματικά ότι είμαι σωσίας και ότι τον πραγματικό Κυριάκο τον έχουν πάρει με αλυσίδες και αυτή τη στιγμή είναι στην Ουγκάντα!», τονίζει χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός ενώ στη συνέχεια του βίντεο υπάρχουν και αποσπάσματα που δείχνουν τον… αληθινό Κυριάκο Μητσοτάκη να συνομιλεί με κόσμο και να φωτογραφίζεται.

«Θέλω να σας πω για ένα πράγμα για το οποίο είμαι πολύ περήφανος»

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στο πρόγραμμα ”Φώφη Γεννηματά” και τα ελπιδοφόρα αποτελέσματά του: «Θέλω να σας πω για ένα πράγμα για το οποίο είμαι πολύ περήφανος. Το πρόγραμμα Φώφη Γεννηματά. Μέχρι στιγμής 20.000 γυναίκες έχουν εντοπίσει καρκίνο του μαστού σε πρώιμο στάδιο ο οποίος στη συντριπτική πλειονότητα θα είναι πλήρως ιάσιμος επειδή ακριβώς αξιοποίησαν τη δυνατότητα να κάνουν μια δωρεάν μαστογραφία. Γι’αυτό ακριβώς επεκτείνουμε και στις ηλικίες κάτω των 50 αλλά και στις ηλικίες άνω των 70».

@kyriakosmitsotakis_

21 και σήμερα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Προς το τέλος του βίντεο αναφέρεται και πάλι στην θεωρία συνωμοσίας και λέει χιουμοριστικά: «Εγώ έλεγα να τον πάρω τηλέφωνο να του πω είμαι στην Ουγκάντα έλα να με βοηθήσεις να δραπετεύσω. Μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια! Σώσε με, κανείς δεν με πιστεύει, μόνο εσύ με πιστεύεις».

Το βίντεο κλείνει με το μήνυμα «21 και σήμερα» για τις ευρωεκλογές.

To άρθρο Κυριάκος Μητσοτάκης στο TikTok: «21 και σήμερα» και η θεωρία συνωμοσίας πως είναι αλυσοδεμένος στην Ουγκάντα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button