Ομορφιά

Χριστίνα Σούζη για το τροχαίο ατύχημα που είχε: «Βγήκα και έλεγα Δόξα τω Θεώ που περπατάω»

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» μίλησε το πρωί της Πέμπτης η Χριστίνα Σούζη, η οποία αναφέρθηκε στο ατύχημα που είχε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 7/6 στην Λεωφόρο Κηφισίας.

Η Χριστίνα Σούζη αποκάλυψε πως βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο, ενώ εξομολογήθηκε πως ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τον τρόπο με τον οποίο αναποδογύρισε το αυτοκίνητό της.

«Είμαι στο νοσοκομείο ακόμα, δε θα φύγω ούτε σήμερα γιατί έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο και γιατί πρέπει να παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση και με φροντίζουν πάρα πολύ καλά. Εκείνο που θυμάμαι μόνο είναι ότι βρέθηκα ανάποδα μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Πώς έγινε, τι έγινε, δε θυμάμαι τίποτα.

Υποθέτω πως κάπως αποσπάστηκε η προσοχή μου. Δε ξέρω τι να σας πω. Το θέμα είναι ότι βγήκα μόνη μου. Με βοήθησε ο κύριος Βασίλης και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Δεν έχω κάτι σπασμένο, είχα όμως αίματα στο πρόσωπο γιατί έσκισα τη μύτη και το μάτι μου. Βλέπω τον εαυτό μου στη φωτογραφία και λέω “Παναγία μου πότε θα ξαναγίνω έτσι”.

Ήμουν τυχερή μέσα στην ατυχία μου, ήμουν μόνη μου μέσα στο αυτοκίνητο. Πήγαινα στο ραντεβού μου, έφτανα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Άγιο είχα. Εκείνο που θυμάμαι, είναι τον εαυτό μου μέσα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και να σκέφτομαι ότι “τελείωσα”. Μέχρι να κουνήσω τα πόδια και τα χέρια μου και να δω ότι μπορώ να βγω… Βγήκα και έλεγα Δόξα τω Θεώ που περπατάω. Άνοιξαν οι αερόσακοι… Θα μπορούσα να σας είχα χαιρετήσει τώρα» είπε η Χριστίνα Σούζη.

Σε άλλο σημείο, η γνωστή μετεωρολόγος τόνισε πως η κόρη της σοκαρίστηκε βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν καθώς δεν είχε προλάβει ακόμα να την ενημερώσει.

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς έγινε… Είδα ότι κυκλοφόρησαν και κάποιες φωτογραφίες. Η κόρη μου ήταν στη Θεσσαλονίκη και έπαθε σοκ από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν… Έπαθε σοκ γιατί δε μπορούσε να μας βρει και στο τηλέφωνο… Ένιωσα απέραντη αγάπη από τον κόσμο, τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button