Αθλητικά

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο ασυναγώνιστος Έλληνας πρωταθλητής αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στους κρίκους, κατακτώντας για έβδομη φορά στην καριέρα του το χρυσό μετάλλιο.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν έχει αντίπαλο στους κρίκους και το απέδειξε για ακόμα μία φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Ρίμινι. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά!

Πρόκειται για μία ιστορική επιτυχία, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας ξεπέρασε και τον θρυλικό Ούγγρο Κρίστιαν Μπέρκι, αποτελώντας τον μοναδικό αθλητή στην ιστορία που έχει επτά τίτλους στο ίδιο όργανο.

Με επίδοση 15.000, ο Έλληνας πρωταθλητής διέλυσε τον ανταγωνισμό και με ένα υπέροχο πρόγραμμα ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Να σημειωθεί ότι ο Πετρούνιας μετράει πλέον εννέα συνολικά μετάλλια στη διοργάνωση (7 χρυσά και 2 χάλκινα), δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του καλοκαιριού.

To άρθρο Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στους κρίκους και ιστορικό χρυσό μετάλλιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button