lifestyle

Χρήστος Βασιλόπουλος: Καρδιοχτυπούσα αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης

“Είχαμε ήδη περάσει μια μικρή περιπέτεια” ομολογεί ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Για την στιγμή που έμαθε πως θα γίνει πατέρας αλλά και την εγκυμοσύνη που προηγήθηκε, η οποία δεν είχε καλή έκβαση, μίλησε από καρδιάς ο Χρήστος Βασιλόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου στην εκπομπή “Μπαμπα-δες” με Τάσο Ιορδανίδη στην ΕΡΤ.

“Είχε προηγηθεί ήδη μια εγκυμοσύνη, η οποία δεν πήγε καλά και τη δεύτερη φορά που μου το ανακοίνωσε η σύντροφος μου ήταν διπλή η χαρά μου. Γιατί είχαμε ήδη περάσει μια μικρή περιπέτεια, κάτι το οποίο είναι σύνηθες φαινόμενο, οπότε χάρηκα πάρα πολύ”.

“Καρδιοχτυπούσα για να δω αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος και για να δω ότι θα πάνε όλα καλά. Ήθελα να είναι κορίτσι αλλά… αυτό μην το πεις στον γιο μου σε μερικά χρόνια!

Κοίταξε, είμαι βαθιά συνδεδεμένος με τις γυναίκες γιατί μεγάλωσα με δυο γυναίκες δυναμικές και υπέροχες. Την γιαγιά και την μαμά μου” εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο δημοφιλής ηθοποιός.

“Έτσι, ήθελα πάρα πολύ να έχω ένα κορίτσι. Αυτή ήταν η πρώτη μου σκέψη. Βέβαια, ο Απόλλωνας είναι ένα θαύμα!

Δηλαδή είμαι απόλυτα ερωτευμένος και δοσμένος στον Απόλλωνα οπότε άλλαξε αυτό στην συνέχεια, στην πορεία” συμπλήρωσε, ακόμα, ο Χρήστος Βασιλόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

 

To άρθρο Χρήστος Βασιλόπουλος: Καρδιοχτυπούσα αν θα φτάσουμε μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button