Αθλητικά

ΠΑΟΚ: «Καμία ομάδα στη Ρουμανία δεν μπορεί να προσφέρει στον Λουτσέσκου τέτοιο συμβόλαιο» λένε για το ενδιαφέρον της Κλουζ

Η φημολογία που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (05.06) για “μπάσιμο” της Κλουζ για την απόκτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ έχει γίνει μέγα θέμα στην Ρουμανία.

Σε τηλεοπτική εκπομπή στη Ρουμανία, συζητήθηκε το ενδεχόμενο η Κλουζ να κινηθεί για την απόκτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου του ΠΑΟΚ, ανάμεσα στον πρώην αθλητικός διευθυντής στην Στεάουα Βουκουρεστίου Νάρκις Ράντουτσαν και στον πρώην διαιτητής, Ίον Κρατσιουνεσκου.

Οι δυο τους παραδέχθηκαν ότι θα ήταν εξαιρετικό για το ρουμανικό ποδόσφαιρο, ο Λουτσέσκου να αναλάβει μια ομάδα του πρωταθλήματος, με τον ένα εκ των δυο να στέκεται στο μεγάλο συμβόλαιο που έχει ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Ίον Κρατσιουνεσκου: Νομίζω ότι ναι, αν είναι επιθυμητό. Άλλο να θέλεις και άλλο να μπορείς.

Νάρκις Ράντουτσαν: Πρέπει να έχει συμβόλαιο με έξι μηδενικά. Δεν νομίζω ότι μπορεί κανείς από τη Ρουμανία να το πλησιάσει.

Ίον Κρατσιουνεσκου: Για την Κλουζ θα ήταν εξαιρετικό.

Νάρκις Ράντουτσαν: Μοιάζει με ανακοίνωση που στόχο έχει να ηρεμήσει τα πνεύματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Σίγουρα τον θέλει, αλλά καμία πιθανότητα. Είναι δύσκολο να φέρεις.

Ίον Κρατσιουνεσκου: Θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν ερχόταν στη Ρουμανία. Χρειαζόμαστε. Είναι ένας προπονητής που έχει πολλά να πει και να κάνει.

To άρθρο ΠΑΟΚ: «Καμία ομάδα στη Ρουμανία δεν μπορεί να προσφέρει στον Λουτσέσκου τέτοιο συμβόλαιο» λένε για το ενδιαφέρον της Κλουζ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button