Αθλητικά

Παναθηναϊκός 0-5 ΤΕΛΙΚΟ: Σαρωτικό διπλό για τους πράσινους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε εκτός έδρας της Λαμίας με 5-0 για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί του στα πλέι οφ της Super League 1, μένοντας ζωντανός στη μάχη του τίτλου.

Οι πράσινοι διέλυσαν τους Φθιώτες με 5-0, με τον Φώτη Ιωαννίδη να στήνει πάρτι με δύο γκολ και μία ασίστ. Δύο γκολ έβαλε και ο Μπακασέτας.

Παρακολουθήσατε LIVE το Λαμία – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

Η προαναγγελία της Super League για το Λαμία – Παναθηναϊκός 

O Παναθηναϊκός στις πέντε τελευταίες επισκέψεις του στη Λαμία έχει πάρει τη νίκη, με τις τέσσερις αναμετρήσεις να είναι για το πρωτάθλημα και τη νια για το Κύπελλο Ελλάδος. Αντίθετα, στα πέντε τελευταία ως γηπεδούχοι οι Πράσινοι είχαν δύο ισοπαλίες με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η τελευταία ισοπαλία με γηπεδούχο την ομάδα της Λαμίας ήταν στις 24 Αυγούστου 2019, όταν οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους με σκορ 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Ρόμανιτς να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 20ο λεπτό και τον Μακέντα να ισοφαρίζει στο 35ο λεπτό.

Μέσα στο 2019 ήταν και η μοναδική νίκη της Λαμίας επί του Παναθηναϊκού, στις 21 Ιανουαρίου, όταν επικράτησε με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπερτόλιο.

Οι δύο από τις τέσσερις νίκες του Παναθηναϊκού με γηπεδούχο τη Λαμία είναι με σκορ 2-0, ενώ και οι δύο ισοπαλίες που έχουν σημειωθεί είναι με 1-1.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΛΑΜΙΑ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

4 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-11

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button