Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: «Μετέτρεψαν τη Βουλή σε ρινγκ – Είμαστε απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές»

«Είμαστε απέναντι στους τραμπουκισμούς» τονίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης για το πρωτοφανές σκηνικό που καταγράφτηκε την Τετάρτη (24.04.24) στη Βουλή, όπου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος δέχθηκε μπουνιά από τον Ανεξάρτητο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Τα όσα συνέβησαν στην Βουλή σήμερα είναι απαράδεκτα και αχαρακτήριστα και δεν συνάδουν με το Δημοκρατικό πολίτευμα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης για το απίστευτο περιστατικό βίας ανάμεσα στους δύο βουλευτές.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, «βουλευτές μετέτρεψαν σε ρινγκ χώρους του Κοινοβουλίου και αρχηγός κόμματος απειλεί, εμμέσως πλην σαφώς, βουλευτές, προειδοποιώντας τους να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα».

Και καταλήγει: «Οι βιαιοπραγίες, οι πρακτικές των άκρων και η χυδαία ρητορική λαϊκισμού, μας γυρίζουν σε εποχές που η χώρα έχει αφήσει πίσω της ανεπιστρεπτί και η κοινωνία έχει συνολικά απορρίψει.

Οφείλουμε, ως πολιτικό σύστημα και ως κοινωνία να στεκόμαστε απέναντι -και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε- σε όλες αυτές τις λογικές που οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού.

Είμαστε απέναντι στη βία, απέναντι στα φαινόμενα εκχυδαϊσμού της Δημοκρατίας, απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές».

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: «Μετέτρεψαν τη Βουλή σε ρινγκ – Είμαστε απέναντι σε τραμπουκισμούς και απειλές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button