Πολιτική

Μιλένα Αποστολάκη στο Live News: Να κυβερνήσουμε με ΝΔ αλλά με άλλο πρωθυπουργό

Η βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, μίλησε στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο για τα αποτελέσματα των εκλογών και την επόμενη μέρα.

Η Μιλένα Αποστολάκη αναφέρθηκε στα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ τα οποία αυξήθηκαν και τόνισε χαρακτηριστικά πως «πήραμε 220.000 καινούριες ψήφους. Το ΠΑΣΟΚ πέρασε από συμπληγάδες.

Ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να πάρει ψήφους από το ΠΑΣΟΚ έλεγε να μην ψηφίσουν γιατί έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας αντίστοιχα έλεγε να μην ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ γιατί είναι το παρακολούθημα της Δεξιάς. Σημασία έχει πως αυξήσαμε τη δύναμή μας κατά 40% από το 19’. ΤΟ ΠΑΣΟΚ επιστρέφει και αυτό φιλοδοξούμε και από τις δεύτερες εκλογές», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, η κ. Αποστολάκη είπε πως «δεν είναι μικρό το να κερδίζουν τόσους ψηφοφόρους όταν τόσο καιρό υπήρχε μία ολομέτωπη επίθεση από τα δύο μεγάλα κόμματα».

«Εμείς βάζουμε ως στόχο το να δώσουμε στον κόσμο μία ελπίδα πως μία υπάρχει μία δυνατή πλειοψηφική αντιπολίτευση που θα κάνει προγραμματικό αντιπολιτευτικό έργο χωρίς δημαγωγικούς λαϊκισμούς. Στη τελευταία δημοσκόπηση, σε ερώτηση που έγινε στους πολίτες και αφορούσε το πού αποδίδουν την κυριαρχία της ΝΔ, το μεγαλύτερο ποσοστό αφορούσε την ανεπαρκή αντιπολίτευση».

Αναφορικά με το εάν μετά και την δεύτερη κάλπη, δεν προκύψει αυτοδυναμία και χρειαστεί να γίνει συγκυβέρνηση, τότε η κ. Αποστολάκη απάντησε πως το ΠΑΣΟΚ θα δεχτεί αρκεί να να είναι πρωθυπουργός ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής.

«Εμείς κάναμε μία επιτυχημένη προσπάθεια γιατί υπάρχει κοινωνική αναγκαιότητα. Η χώρα πρέπει να αποκτήσει έναν δικομματισμό λειτουργικό. Εάν η ΝΔ, παρά τις διθυραμβικές και αλαζονικές συμπεριφορές με τα σχόλια των 180 εδρών. Όταν αναγκάζεσαι να ξορκίσεις κάτι, σημαίνει πως υπάρχει. Άρα αυτό υπάρχει στη ΝΔ και θα φτάσει ένα βήμα παραπάνω.

Το ΠΑΣΟΚ που φιλοδοξεί να αποδείξει στον κόσμο πως ό,τι λέει το εννοεί, εάν ο κ. Μητσοτάκης ζητήσει συγκυβέρνηση, τότε το ΠΑΣΟΚ βεβαίως θα δεχτεί αλλά με ένα προγραμματικό πλαίσιο, τρία αδιαπραγμάτευτα και πρωθυπουργό κοινής αποδοχής».

To άρθρο Μιλένα Αποστολάκη στο Live News: Να κυβερνήσουμε με ΝΔ αλλά με άλλο πρωθυπουργό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button