lifestyle

Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό

«Αφού ξέρετε ότι δεν μιλάω», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης αναφορικά με την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την πρόεδρο του κόμματος «Πλέυση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μία αποστομωτική απάντηση έδωσαν οι Διαμαντής Καραναστάσης και Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνοντας μία δημόσια εμφάνιση μετά τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν χωρισμένους.

Το ζευγάρι βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης 23 Απριλίου 2024 στο κέντρο της Αθήνας, για την παρουσίαση των υποψηφίων που θα συμμετέχουν στις Ευρωεκλογές με την Πλεύση Ελευθερίας.

Με τη σειρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ζήτησε να της γίνουν ερωτήσεις μετά την παρουσίαση των υποψηφίων. Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα του «Super Κατερίνα»: «Ελάτε να παρακολουθήσετε. Είμαστε έτοιμοι, βέβαια. Είναι μια γιορτή και κάνουμε ένα πάρτι. Να μου κάνετε ερωτήσεις αφού ακούσετε αυτά που έχουμε να ανακοινώσουμε».

Την ώρα που μίλαγε η πολιτικός στους δημοσιογράφους, ο Διαμαντής Καραναστάσης εισέβαλε στο πλάνο και σχολίασε με χιούμορ «χωρίζουμε», κάτι που προκάλεσε γέλια.

«Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες, δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία» τόνισε μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση.

To άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου – Διαμαντής Καραναστάσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τις φήμες για χωρισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button