Πολιτική

Εγκρίθηκαν οι όροι για την προβολή των κομμάτων στο δήμο Θεσσαλονίκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου

Τους όρους και τους κανόνες για την προβολή των κομμάτων στον δήμο Θεσσαλονίκης κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών της 25ης Ιουνίου ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο στη σημερινή του έκτακτη συνεδρίαση.

‘Οπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Πέτρο Λεκάκη, από τα συνολικά δεκαοκτώ πλαίσια που είναι διαθέσιμα και στα οποία μπορούν να διαφημιστούν τα κόμματα και να προβάλλουν τις προεκλογικές τους θέσεις, τα δώδεκα θα δοθούν στα πέντε κόμματα (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση) που εξελέγησαν στις τελευταίες εκλογές της 21ης Μαϊου και τα υπόλοιπα έξι διαφημιστικά πλαίσια που απομένουν και συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων που θα συμμετέχουν στη νέα κάλπη.

«Οι κανόνες δεοντολογίας είναι αυτοί που υπάρχουν στο ΦΕΚ και τους οποίους τήρησαν τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων και τις προηγούμενες εκλογές, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα από κανέναν», ανέφερε ο κ. Λεκάκης, εξηγώντας πως το μοίρασμα των χώρων όπου θα διαφημιστούν τα κόμματα και οι συνασπισμοί κομμάτων έγινε έπειτα από κλήρωση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

To άρθρο Εγκρίθηκαν οι όροι για την προβολή των κομμάτων στο δήμο Θεσσαλονίκης εν όψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button