Πολιτική

21η Απριλίου – Στέφανος Κασσελάκης από Νάξο: Τιμούμε τους αγώνες της Αριστεράς και του Μανώλη Γλέζου

Μήνυμα για τη «μαύρη» επέτειο της κήρυξης της δικτατορίας της 21ης Απριλίου 1967 έστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης από τη Νάξο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ειδική αναφορά στην ιστορική προσωπικότητα της ελληνικής Αριστεράς, Ναξιώτη Μανώλη Γλέζο.

Με βιντεοσκοπημένη δήλωσή του από τη Νάξο, για τα 57 χρόνια από την κατάλυση της Δημοκρατίας με το πραξικόπημα των συνταγματαρχών την 21η Απριλίου 1967, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης υπογράμμισε:

«Βαθιά υπόκλιση στη δημοκρατία, την ελευθερία, τους αγώνες της Αριστεράς», αναφερόμενος στον Μανώλη Γλέζο, που καταγόταν από την Απείρανθο Νάξου.

«Κύθνος, Σύρος, Πάρος, Νάξος. Τέταρτη στάση σε αυτό το νησί, το νησί του τελευταίου παρτιζάνου της Ευρώπης του Μανώλη Γλέζου. 57 χρόνια ακριβώς από το πραξικόπημα της χούντας, το πραξικόπημα που άνοιξε βαθιές πληγές στην κοινωνία μας, ξερονήσια και φυλακές.

Τιμούμε τους αγώνες του Μανώλη Γλέζου για δημοκρατία και ελευθερία. Βαθιά ψυχή, βαθιά υπόκλιση στην δημοκρατία, την ελευθερία, τους αγώνες της Αριστεράς».

Σημειώνεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πραγματοποιεί περιοδεία σε νησιά του Αιγαίου εν όψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button