Ομορφιά

Νίκος Βέρτης: «Θέλω η γυναίκα που θα είναι δίπλα μου να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου»

Ο Νίκος Βέρτης το απόγευμα της Τρίτης έδωσε μια συνέντευξη Τύπου με αφορμή την καλοκαιρινή του περιοδεία που θα γίνει για τα 20 χρόνια πορείας του στον χώρο της μουσικής.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και αποκάλυψε τα στοιχεία που θέλει να έχει η γυναίκα που θα είναι στο πλευρό του.

«Πληρότητα θα νιώσω όταν καταφέρω να φέρω τη ζωή μου σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς. Προσπαθώ να κρατήσω την προσωπική μου ζωή, προσωπική. Δε μου αρέσει να με συνδυάσουν με μια σχέση παρά μόνο με τη μουσική μου. Φυσικά είχα σχέσεις στη ζωή μου και φυσικά μπορεί να έχω σχέσεις. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος είμαι.

Την κοπέλα, τη γυναίκα που θα είναι δίπλα μου, πρέπει να την προστατεύσω γιατί, δεν είναι ωραίο, αν η γυναίκα αυτή δεν είναι γνωστή, να της φορέσω μια σφραγίδα στη πλάτη.

Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μη το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να ακουστεί σκληρό. Αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μαμάς του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε γιατί μπορεί να πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει μερικά από τα στοιχεία της μητέρας μας» εξομολογήθηκε ο Νίκος Βέρτης.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button