Αθλητικά

ΑΕK: Τα συγκινητικά λόγια του Μελισσανίδη και η αντίδραση του Θωμά Μαύρου στο κέρινο ομοίωμα του

Η ΑΕΚ έκανε ευγένεια στο νέο μουσείο ιστορίας της ομάδας στην «OPAP Arena», με τον σύλλογο μέσα από video στο Youtube να δημοσιεύει τις καλύτερες στιγμές από την εκδήλωση.

Το μουσείο ιστορίας της ΑΕΚ στην «OPAP Arena» είναι πλέον έτοιμο, με την Ένωση να κάνει το Σάββατο (21/04/24) τα εγκαίνια του σε μια λαμπερή εκδήλωση με επίτιμους καλεσμένους.

Όπως είναι λογικό η κάμερα του συλλόγου δεν γινόταν να λείπει, με τους «κιτρινόμαυρους» να δημοσιεύουν τις καλύτερες στιγμές από όσα έγιναν στο κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Μάλιστα από τα πλάνα που δημοσιεύτηκαν, ξεχωρίζουν όπως είναι λογικά τα συγκινητικά λόγια του ισχυρού άνδρα της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θέλησε να εκφράσει τη μεγάλη του χαρά για τα ίσα έχουν γίνει από την περασμένη χρονιά.

Μάλιστα αρκετά χαρούμενος φάνηκε και ο Θωμάς Μαύρος όταν αντίκρησε το κέρινο ομοίομα του, με τον ίδιο όπως είναι λογικό να κάνει και ένα μικρό αστείο για το συγκεκριμένο έργο.

To άρθρο ΑΕK: Τα συγκινητικά λόγια του Μελισσανίδη και η αντίδραση του Θωμά Μαύρου στο κέρινο ομοίωμα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button