Αθλητικά

ΑΕΚ: Νέα αποχή των παικτών και κίνδυνος ενόψει των πλέι οφ στη Basket League

Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το φινάλε της Basket League, αλλά τα προβλήματα στην μπασκετική ΑΕΚ δεν λένε να σταματήσουν. Σε μια ακόμα αποχή προχώρησαν οι παίκτες της Ένωσης.

Το κλειστό της ΑΕΚ στα Άνω Λιόσια παρέμεινε χωρίς αθλητές, μετά το τέλος των εορτών του Πάσχα, αφού οι μπασκετμπολίστες της ομάδας απέχουν από τις προπονήσεις της ομάδας από την τρίτη (07.05), λόγω των οφειλών και των καθυστερήσεων πληρωμών που υπάρχουν.

Οι μπασκετμπολίστες της ΚΑΕ ΑΕΚ αποφάσισαν από κοινού να προχωρήσουν σε πλήρη αποχή από τις προπονήσεις, σε μια προσπάθεια να διαμαρτυρηθούν αλλά να να πιέσουν τη διοίκηση της Ένωσης κι έτσι να διευθετήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχουν.

Να θυμίσουμε πως αυτή είναι η τρίτη φορά που οι “κιτρινόμαυροι” προχωρήσουν σε μια αντίστοιχη πράξη αποχής τους τελευταίους μήνες, με τις δύο προηγούμενες να λήγουν μετά και την καταβολή των δόσεων από τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Παράλληλα, φαίνεται σε κάποιους παίκτες υπάρχει ακόμα και η σκέψη να μην κατέβουν στα ματς των πλέι οφ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό – δεν έχουν οριστεί ακόμα οι ημερομηνίες – αν δεν καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους.

Σύμφωνα πάντως με κάποια δημοσιεύματα, ο Μάκης Αγγελόπουλος κινητοποιήθηκε ξανά, καταθέτοντας ξανά μέρος των οφειλών στους παίκτες, με την ελπίδα ότι θα επιστρέψουν στο προπονητικό πρόγραμμα.

To άρθρο ΑΕΚ: Νέα αποχή των παικτών και κίνδυνος ενόψει των πλέι οφ στη Basket League δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button