lifestyle

Θοδωρής Κατσαφάδος: Ήξεραν τα προβλήματα, ήμουν μόνος σε άδειο σπίτι

Την πικρία του για την απόφαση να τον απολύσουν από τη θεατρική παράσταση «Μάρτυρας Κατηγορίας» εξέφρασε ο Θοδωρής Κατσαφάδος όταν το πρωί της Πέμπτης (09.05.2024) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Είναι δυσάρεστο και τοξικό. Ήταν η πρώτη φορά που για 2,5 μήνες έπαιζα και σκεφτόμουν πως συμμετέχω σε μία δουλειά που δεν με θέλουν. Αυτό είναι πολύ άσχημο και στενάχωρο», είπε αρχικά ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Και συνέχισε, εκφράζοντας την πικρία του γιατί γνώριζαν τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε. «Σε μία δουλειά είναι δύο. Ο επιχειρηματίας και ο υπάλληλος. Αρνήθηκα προτάσεις.

Εμένα ο επιχειρηματίας μου είπε να σταματήσω, δεν θέλω να μιλήσω άλλο γι’ αυτό. Έχω πάρει τις αποστάσεις μου από κάποιους ανθρώπους. Ξέρανε πολύ καλά τα προβλήματα που είχα εκείνη την περίοδο. Ήμουν μόνος μου σε ένα άδειο σπίτι και κατά τη γνώμη μου αυτές ήταν αποφάσεις ανεπίτρεπτες».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε και για τις δυο συναδέλφους του που έφυγαν, τις προηγούμενες μέρες, από τη ζωή: την Άννα Παναγιωτοπούλου και την Ιφιγένεια Αστεριάδη.

«Με την Ιφιγένεια σοκαρίστηκα. Είχαμε ιδωθεί πρόσφατα και ήταν καλά. Η απώλεια δεν ξεχνιέται, την κουβαλάμε μέσα μας. Η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν μία κατηγορία μόνη της. Είχε μία δική της ταυτότητα. Πάντα λέω μία τάση να θυμάμαι τους παλιούς. Τους θυμάμαι με πολλή αγάπη», είπε.

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Το Ναυάγιο», όπου υποδύεται τον δικηγόρο που πρόκειται να αναλάβει τα θύματα.

«Είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή τη σειρά. Είναι τόσο καλογραμμένο το κείμενο. Είμαι ευτυχής που είμαι σε αυτή τη σειρά. Εγώ είμαι ένας ήρωας που δεν είμαι απλά ένας δικηγόρος αλλά έχω και μία προσωπική ιστορία. Ο “Καλέργης” είναι ένα άνθρωπος που τον συναντάμε στον πάτο. Αυτό που τον ανασταίνει είναι πως θέλει να κάνει καλό σε αυτούς που έχουν πρόβλημα. Αλλά παίζει σημαντικό ρόλο και η σχέση του με τον Παντελίδη».

«Έχει συμβεί να φτάσω σε ακραίες καταστάσεις μελαγχολίας. Εκείνο που με κράταγε ήταν η οικογένειά μου. Για εμένα ήταν πάντα πρώτα το παιδί μου και τώρα και το εγγόνι μου», πρόσθεσε.

  

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος έκανε και μία αποκάλυψη: «Οι ‘’17 Κλωστές’’ αρχίζουν στο MEGA τον Σεπτέμβρη – Οκτώβρη».

To άρθρο Θοδωρής Κατσαφάδος: Ήξεραν τα προβλήματα, ήμουν μόνος σε άδειο σπίτι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button