Επιστήμη

Σαρώνει η «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», η ταινία της Γκρέτα Γκέργουιγκ έφτασε σε εισπράξεις στα 1,342 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office και έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά ταινία στην ιστορία της Warner Bros., ξεπερνώντας το «Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 2», που μέχρι πρότινος κατείχε τον τίτλο της πιο κερδοφόρας κυκλοφορίας του στούντιο μετά την πρεμιέρα του 2011 με 1,341 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Σημειώνεται ότι τα έσοδα της «Barbie» στις ΗΠΑ ανέρχονται στα 592,8 εκατομμύρια δολάρια, και 745,5 εκατομμύρια δολάρια στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγες ημέρες νωρίτερα οι πωλήσεις εισιτηρίων της ξεπέρασαν το «The Super Mario Bros. Movie» της Illumination και της Universal η οποία ήταν η πιο κερδοφόρα ταινία του 2023 μέχρι στιγμής στο εγχώριο box office όπως ανέφεραν πολλά Μέσα την Πέμπτη. Ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεπεράσει τις εισπράξεις και στο παγκόσμιο box office ύψους 1,36 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να γίνει η κορυφαία κερδοφόρα ταινία της χρονιάς παγκοσμίως.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button