Τεχνολογία

Η Κωτσόβολος μας καλεί να κάνουμε REACT, μέσα από τη νέα, YouTube σειρά, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα

React Docuseries: Αναπηρία, κυκλική οικονομία, περιβάλλον, εθελοντισμός, συμπερίληψη είναι μερικά από τα επεισόδια που θα δούμε στο YouTube κανάλι της Κωτσόβολος.

Η Κωτσόβολος υλοποιεί αδιάκοπα δράσεις γύρω από το Περιβάλλον, την Κοινωνία, τον Άνθρωπο, μέσα από το ESG πρόγραμμά της, το «REACT», έχοντας ως βασικό στόχο να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει το κοινό να αντιδράσει μαζί της σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Στο πλαίσιο αυτό, λανσάρει τη νέα, ανατρεπτική digital σειρά «React Docuseries» με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

Κάθε μήνα, το «React Docuseries» αναλύει ένα συγκεκριμένο θέμα από όλες τις πλευρές του και μας παρουσιάζει την πραγματική εικόνα που επικρατεί. Αναπηρία, κυκλική οικονομία, περιβάλλον, εθελοντισμός, συμπερίληψη είναι κάποια από τα επεισόδια που θα δούμε στο κανάλι YouTube της Κωτσόβολος.

Data, videos, trends, quotes, puns, συνεντεύξεις με πρόσωπα-κλειδιά για το εκάστοτε θέμα και όχι μόνο, το «React Docuseries» θα τα έχει όλα.

Βασικός στόχος; Να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να μας κάνει όλους μας να αναρωτηθούμε: σε έναν κόσμο που φωνάζει για βοήθεια, εμείς τι μπορούμε να κάνουμε; Πώς μπορούμε να αντιδράσουμε σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας;

Η νέα σειρά έρχεται, λοιπόν, να μας υπενθυμίσει ότι μόνο ΜΑΖΙ, μπορούμε να φέρουμε μία καλύτερη, μεγαλύτερη και πιο επιδραστική αλλαγή.

Εδώ μπορείς να δεις το πρώτο επεισόδιο της σειράς, το οποίο προσεγγίζει το ζήτημα της αναπηρίας και μιλάει για το τι σημαίνει προσβασιμότητα στην πόλη μέσα από τα μάτια της πρώτης καλεσμένης της σειράς, της Γεωργίας Καλτσή, που κινείται με αμαξίδιο και κάνει REACT για τον άνθρωπο, με στόχο μία Καλύτερη Ζωή για όλες και όλους χωρίς περιορισμούς.

Κάνοντας κλικ εδώ, μπορείς να δεις, επίσης, το trailer της σειράς.

REACT. Μαζί, για έναν Καλύτερο Κόσμο!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button