Ομορφιά

Άντζυ Σαμίου για Άρη Πορτοσάλτε: «Είναι ιδιοφυΐα στα fake news»

Το πρωί της Πέμπτης 8 Μαΐου στον αέρα της εκπομπής «Σήμερα», ο Άρης Πορτοσάλτε κατά τη διάρκεια μια πολιτικής συζήτησης αναφέρθηκε στην Άντζυ Σαμίου αλλά και την Νατάσσα Μποφίλιου.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και το πέρασμα των ημερών, ο δημοσιογράφος σχολίασε: «Από την κυβέρνηση των προοδευτικών πήγαμε στην κυβέρνηση ανοχής, δηλαδή, τα σκαλιά κατέβαιναν που λέει και η Άντζυ. Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά που λέει και η Άντζυ που είναι δικιά μας. Η Άντζυ Σαμίου είναι δικιά μας, είναι ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά».

Αυτό έφερε αντιδράσεις στο πάνελ της εκπομπής και μετά από λίγο ο Άρης Πορτοσάλτε αναρωτήθηκε: «Ακούμε και Νατάσσα Μποφίλιου και Άντζυ Σαμίου. Δεν είναι στο βουνό, δεν έχει κάνει αντάρτικο»;

Η Άντζυ Σαμίου απάντησε στον δημοσιογράφο μέσω twitter, ωστόσο το πρωί της Παρασκευής 19/5 μίλησε εκ νέου στο «Πρωινό».

Πιο συγκεκριμένα, η Άντζυ Σαμίου δήλωσε: «Ο κύριος Πορτοσάλτε είναι ιδιοφυΐα στα fake news. Τον συγχαίρω γιατί η μόνη αλήθεια που τον έχω ακούσει να λέει μέχρι σήμερα είναι να λέει ότι η Άντζυ Σαμίου είναι ΣΥΡΙΖΑ. Τι θα πει από παλιά; Πόσο παλιό είναι το ΣΥΡΙΖΑ; Νομίζω ότι ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει και ακούει… Έχει και κρίση. Ελπίζω στην ορθή κρίση του κόσμου για να καταλάβει ποιοι τον κοροϊδεύουν, ποιοι τον παραπλανούν και ποιοι του λένε την αλήθεια».

«Δεν πολιτεύομαι, εγώ απλώς ψηφίζω ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πολιτεύομαι γιατί δεν υπάρχει λόγος να πολιτευτώ. Αν βέβαια γίνει κάποια στιγμή, αν τύχει, αν μπορέσω κάποια στιγμή να προσφέρω, θα το σκεφτώ. Ποτέ δεν βάζω το απόλυτο όχι σε αυτό. Όμως αυτή τη στιγμή δεν είναι κάτι που σκέφτομαι» πρόσθεσε επίσης, η Άντζυ Σαμίου.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button