Πολιτική

Χριστίνα Αλεξοπούλου για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε: Όταν ακούστηκε το όνομα μου κάποιοι φώναζαν και έκαναν χειρονομίες»

Στη λεκτική επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια λιτανείας στην Πάτρα αναφέρθηκε η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News η Χριστίνα Αλεξοπούλου μίλησε για όσα έγιναν, ενώ σχολίασε και όσα είπε στη Βουλή ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Παπαδόπουλος.

«Δεν ήταν ιερά πυρά, ανθρώπινα πυρά ήταν και δεν εκφράζουν το σύνολο της εκκλησίας. Δεν νομίζω ότι πρέπει να δώσουμε συνέχεια. Είναι μεμονωμένες κακές συμπεριφορές. Να φωνάζεις σε δημόσιους χώρους και να νομίζεις ότι θα βρεις το δίκιο σου, είναι μια επιλογή που κάνει κάποιος που δεν μπορεί αν βρει συμμάχους».

Στη συνέχεια περιέγραψε το περιστατικό… «Ήταν μια εκδήλωση μια λιτανεία με πλήθος ιερέων και πιστών και τίποτα δεν έγινε από αυτό που ακούστηκε. Όταν αναφέρθηκε το όνομά μου από το μικρόφωνο κάποιοι έκριναν ότι έπρεπε να έχουν μία έντονη αντίδραση φωνάζοντας και κάνοντας χειρονομίες. Είναι συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που έχουν αυτή τη συμπεριφορά ανεξαρτήτως θέματος.  Όλο αυτό ξεπερνά τη λογική αλλά και τα όρια της θρησκείας. Αυτό δεν είναι η θρησκεία μας».

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου μίλησε για τα όσα είπε ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος για σφαλιάρες.

«Ξεπερνάει τα όρια της λογικής και της θρησκείας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε σαν μεμονωμένο περιστατικό. Δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια γιατί γίνεται το χατίρι σε αυτούς τους ανθρώπους που αναζητούν με λάθος τρόπο την ψήφο των Ελλήνων. Δεν καταλαβαίνω με χαστούκια και σφαλιάρες πως μπορεί να κερδηθεί η ψήφος, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές και στις όποιες εκλογές. Τι καταφέρνουν μόνο…

Να ενημερώσουν τους Ελλήνες πολίτες για το ποιοι πραγματικά είναι, τι πρεσβεύουν και τι δεν είναι από αυτό που δήλωσαν για να πολιτευτούν για να υφαρπάξουν ψήφους. Η θρησκεία είναι η θρησκεία της αγάπης».

To άρθρο Χριστίνα Αλεξοπούλου για τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε: Όταν ακούστηκε το όνομα μου κάποιοι φώναζαν και έκαναν χειρονομίες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button