Πολιτική

Τα μαζεύει ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που προέβλεψε τσουνάμι από χαστούκια στις εκκλησίες – Καταδικάζει τη βία

Ένα τετ α τετ – που προφανώς θα έχει νουθεσίες, αλλά όχι και κανένα «κανόνα» – θα έχει σε λίγη ώρα ο βουλευτής της Νίκης, Νίκος Παπαδόπουλος, με τον πρόεδρο του κόμματος, Δημήτρη Νατσιό, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κλείσει τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτού υπέρ των «Χριστιανικών σφαλιαρών στις Εκκλησίες (!)» κατά των βουλευτών της ΝΔ και της κυβέρνησης.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, προλειαίνοντας την συνάντηση που θα είχε με τον Δημήτρη Νατσιό εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία δηλώνει μεταμέλεια λέγοντας «καταδικάζω κάθε είδους βία».

Μάλιστα, επιτίθεται εμμέσως πλην σαφώς στα ΜΜΕ υποστηρίζοντας πως «για μια ακόμη φορά από μια τοποθέτησή μου στη Βουλή απομονώνεται μια φράση και αναπαράγεται από το σύνολο των ΜΜΕ με τρόπο που να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία των όσων λέω» και περνά στην αντεπίθεση, θεωρώντας προφανώς ότι αυτή είναι η καλύτερη άμυνα, συμπληρώνοντας ότι «πρόκειται για μια ακόμη διαστρέβλωση των λεγομένων μου με σκοπό να με διασύρουν και να στοχοποιήσουν τη ΝΙΚΗ».

Ο κ. Παπαδόπουλος, υπογραμμίζει πως «έχω μια ξεκάθαρη τοποθέτηση μέσα στη Βουλή ότι καταδικάζω κάθε είδους βία που δεν επιδέχεται ερμηνείες όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις. Όλοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφής βία που ασκείται από οποιανδήποτε, καθώς η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με τις αξίες ενός γνήσιου δημοκρατικού κινήματος και με το εκκλησιαστικό μας φρόνημα».

Νατσιός: Είναι καλός καρδιοχειρουργός… και πατέρας

Ο πρόεδρος της Νίκης συνομιλώντας πριν λίγο με κοινοβουλευτικούς συντάκτες θέλοντας να αμβλύνει τις αλγεινές αντιδράσεις, υποβάθμισε σε «προγραμματισμένη» την συνάντηση που θα έχει με τον βουλευτή του Νίκο Παπαδόπουλο.

Όπως είπε ο κ. Νατσιός θα του συστήσει να είναι προσεκτικός, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις του προκαλούν…

Παράλληλα, κάλυψε τον κ. Παπαδόπουλο λέγοντας ότι «είναι ένας καλός άνθρωπος και επιστήμονας, πατέρας έξι παιδιών που δεν παρότρυνε σε επιθέσεις ούτε σε σφαλιάρες».

Ο πρόεδρος της Νίκης θέλησε να μετατρέψει τα «εκκλησιαστικά χαστούκια του βουλευτή» σε κάτι πιο πολιτικά sic, λέγοντας πως εμείς στην Νίκη «καταδικάσαμε την επίθεση στη βουλευτή της ΝΔ, αν και χρειάζεται πολιτικό χαστούκι στην Κυβέρνηση».

To άρθρο Τα μαζεύει ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ που προέβλεψε τσουνάμι από χαστούκια στις εκκλησίες – Καταδικάζει τη βία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button