Αθλητικά

Φατίχ Τερίμ για το τέλος από τον Παναθηναϊκό: «Τα σχέδιά μας με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν ταυτισμένα για τη σεζόν 2024-2025»

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Φατίχ Τερίμ και ο Τούρκος προπονητής έκανε την πρώτη του δήλωση μετά την αποπομπή του από τον “πράσινο” πάγκο.

Μιλώντας στα τουρκικά ΜΜΕ, ο Φατίχ Τερίμ αποκάλυψε ότι υπήρξε συζήτηση για το πλάνο της επόμενης σεζόν με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά δεν υπήρξε ταύτιση, με αποτέλεσμα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η δήλωση του Φατίχ Τερίμ

«Από τον περασμένο Δεκέμβριο, η ομάδα μου και εγώ κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με όλες μας τις δυνάμεις, για να τελειώσουμε τη σεζόν 2023-2024 ως πρωταθλητές και να κάνουμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να ζήσουν μια χαρά που δυστυχώς τους έλειψε για 13 χρόνια. Χθες το απόγευμα, ο Πρόεδρος Αλαφούζος και εγώ συναντηθήκαμε και αξιολογήσαμε μαζί την κατάσταση, πάνω στην οποία είδαμε ότι τα σχέδιά μας για τη σεζόν 2024-2025 δεν ήταν ταυτισμένα. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης, αποφασίστηκε ότι η επαγγελματική μας σχέση δεν θα συνεχιστεί.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που μας αγκάλιασαν τους έξι μήνες που περάσαμε στην Αθήνα, τον Πρόεδρο Γιάννη Αλαφούζο, καθώς και το επιτελείο του συλλόγου και επίσης είμαι ευγνώμων στην ποδοσφαιρική κοινότητα εδώ, που εξέφρασε την αγάπη και τον σεβασμό της την ομάδα και σε μένα σε κάθε ευκαιρία. Εύχομαι ειλικρινά στον Παναθηναϊκό ένα επιτυχημένο μέλλον».

To άρθρο Φατίχ Τερίμ για το τέλος από τον Παναθηναϊκό: «Τα σχέδιά μας με τον Γιάννη Αλαφούζο δεν ήταν ταυτισμένα για τη σεζόν 2024-2025» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button