lifestyle

Κατερίνα Στανίση: Έφυγα από το σπίτι μου και μένω με τη μητέρα μου

Η συντροφικότητα δεν την αφορά πια και πλέον δεν θέλει να κάνει άλλα λάθη στην προσωπική της ζωή. Θέλει, όμως, να κάνει καλές πράξεις. Η Κατερίνα Στανίση μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Όταν τα επαγγελματικά της πήγαιναν καλά, εκείνη αποφάσισε να δώσει χώρο στα προσωπικά της. Αλλά όταν δεν κατάφερε να κάνει κάτι, τα παράτησε. Πλέον, η Κατερίνα Στανίση μένει με τη μητέρα της και αυτό, λέει, είναι μια καλή πράξη.

«Πλέον τέρμα τα λάθη. Δεν νιώθω καθόλου μόνη μου πια. Κάποτε όταν τέλειωνε το μαγαζί ένιωθα μόνη μου, έπαιρνα το αυτοκίνητο και έκανα βόλτες μέχρι να ξημερώσει. Τα βρήκα με τον εαυτό μου, μίλησα πολύ μαζί του και δεν μου λείπει κάτι», είπε η γνωστή τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή.

Πλούσια, δεν βάλθηκε να γίνει, συνέχισε. «Τα χέρια μου ήταν τρύπια, δεν ήμουν τσιγκούνα».

Τώρα «έφυγα από το σπίτι μου και μένω με τη μητέρα μου, είναι δύσκολο αλλά νιώθω ότι έκανα μια καλή πράξη. Η συντροφικότητα δεν με απασχολεί καθόλου, το έχω βγάλει από το μυαλό μου. Τα όνειρα όσο πάνε λιγοστεύουν, θέλω να είμαι καλά και όσο με πάει».

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε την Κατερίνα Στανίση στο «Καφέ – Ουζερί» που διατηρεί ο αδερφός της στο Φάληρο. «Ο κόσμος παίρνει τηλέφωνο στο μαγαζί και ρωτάει αν θα είναι η κυρία Στανίση και όταν λέει ο αδερφός μου όχι το κλείνουν. Από τα 15 τραγουδάω, έχω 50 χρόνια καριέρας», είπε, σημειώνοντας ότι στηρίζει τον αδερφό της και την επιχείρησή του όσο μπορεί.

  

«Η Ελλάδα με έχει σεβαστεί, τον κέρδισα τον σεβασμό. Με απασχολεί σήμερα να κάνω επιτυχία, όταν μπαίνεις στον χορό πρέπει να χορέψεις, δεν είμαι τραγουδίστρια της μόδας. Έτρεξα πολύ, δεν είχα ανθρώπους να με στηρίξουν, ακόμα και τώρα είμαι αγωνίστρια», συμπλήρωσε.

To άρθρο Κατερίνα Στανίση: Έφυγα από το σπίτι μου και μένω με τη μητέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button